Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπενφίκα – Γιουβέντους, χωρίς περιθώρια!

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 10:42

Καθοριστικό ματς στο "Ντα Λουζ" με τους γηπεδούχους να “παίζουν” για δύο αποτελέσματα ενώ οι “μπιανκονέρι” ρίχνουν το… τελευταίο χαρτί!

Champions League: Μπενφίκα – Γιουβέντους, χωρίς περιθώρια!

22:00, Cosmote Sport 5 HD

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Παρίσι, αλλά δεν… κρύφτηκε και κατάφερε να απαντήσει στην φανταχτερή Παρί. Αήττητη, θεωρείται 2η λόγω χειρότερης επίθεσης, με έναν βαθμό κάνει βήμα πρόκρισης, την εξασφαλίζει με νίκη. Με τη Γιουβέντους έχει 5-1-1 και πρόσφατο 14-6-3 εντός στην Ευρώπη. Έχει 10-5-17 με ιταλικές ομάδες και το πιο… ευχάριστο 6-4-3 όταν τις υποδέχεται. Την Παρασκευή πέτυχε τη «μεγάλη απόδραση», νίκησε 1-0 την Πόρτο εκτός και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα με +6 απο τους “δράκους”.

Χωρίς Ντάξλερ
Ο ενίοτε βασικός Ντράξλερ (μ.-ε. 3/0, 4/1) χτύπησε στο ντέρμπι με την Πόρτο και τέθηκε νοκ άουτ, δεν υπολογίζεται και ο αναπληρωματικός στόπερ Βερίσιμο.

Πιθανή σύνθεση: Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Σίλβα, Γκριμάλντο – Φλορεντίνο, Φερνάντες – Νέρες, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα – Ράμος

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δεν μπορούσε να αλλάξει 2η πάσα στο 1ο ημίχρονο με τη Μακάμπι Χάιφα, μετά το 2-0 προσπάθησε να αντιδράσει δίχως ουσία, δίκαιη ήττα. Τρίτη αποτυχία σε τέσσερα ματς, για να ελπίζει σε πρόκριση ψάχνει το «δύο στα δύο» στην τελική ευθεία και… δώρα από τα άλλα ματς και ουσιαστικά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει πρόσφατο 7-1-5, ενώ με τις πορτογαλικές ομάδες, ο απολογισμός της είναι 9-3-6. Στην Πορτογαλία, βέβαια, έχει πρόβλημα μετρωντας μόλις δύο διπλά (2-2-4). Την Παρασκευή διέλυσε (4-0) την Έμπολι εντός για την Α’ Ιταλίας, παλεύει για τετράδα.

Με απουσίες
Αρκετά και πάλι τα προβλήματα για τον Αλέγκρι. Δεν υπολογίζονται οι Πογκμπά (μ.), Ντι Μαρία (μ. 4/1, 3/0), Ντε Σίλιο (α. 3/0, 8/0), Μπρέμερ (α. 3/0, 10/1), Παρέδες (μ. 5/0), ανέτοιμος ο ηγετικός Κιέζα (μ.-ε.).

Πιθανή σύνθεση: Σέζνι – Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο – ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Βλάχοβιτς, Μίλικ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 3.4 3.5 1.8 1.98 1.31 3.35 1.72 2 1.3 1.3 1.75
Μπενφίκα - Γιουβέντους / Εκτίμηση

Κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες που έχουν δείξει διαφορετικά πρόσωπα. Η Μπενφίκα έχει βέβαια τον πρώτο λόγο, αλλά η Γιουβέντους θα ρίξει το τελευταίο χαρτί και δεν μπορούμε να την… ξεγράψουμε. Κρατάμε το “διαβασμένο” γκολ/γκολ στο 1.75 και θα… περιμένουμε το live.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr