Ποδόσφαιρο

Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν - Μακάμπι Χάιφα, να κλειδώσει τη πρόκριση!

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 11:18

Η Παρί θέλει να εξασφαλίσει τη πρωτιά του ομίλου, ενώ η Μακάμπι να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση. 

Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν - Μακάμπι Χάιφα, να κλειδώσει τη πρόκριση!
Παρί Σεν Ζερμέν

Δεύτερη σερί ισοπαλία με τη Μπενφίκα και μάλιστα με το ίδιο σκορ! 1-1 ξανά και ισοβαθμούν στη κορυφή του ομίλου. Η Παρί πίεσε όσο μπορούσε και όσο της έδινε τη δυνατότητα η Μπενφίκα, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά μοιράστηκαν βαθμούς. Με νίκη σφραγίζει την πρόκριση στου «16», ενώ της αρκεί και η ισοπαλία, αν η Γιουβέντους δεν κερδίσει την Μπενφίκα. Όσο για το πρωτάθλημα, προέρχεται από το άνετο πέρασμα με 3-0 από την Αζαξιό, με πρωταγωνιστές τους Μέσι και Εμπαπέ.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφουν ο Νεϊμάρ και ο Ράμος. Αντίθετα απουσιάζει ο Βεράτι που είναι τιμωρημένος, τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Ρενάτο Σάντσες.Παρόντας μετά από καιρό στην αποστολή ο Κιμπεμπέ, αλλά και ο Μέντες. Εκτός παραμένει ο Ντανίλο Περέιρα.

Μακάμπι Χάιφα

Υποδέχθηκε τη Γιουβέντους ως αουτσάιντερ κατά την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μόνο αυτό δεν έδειξε! Έστειλε στο καναβάτσο τη Γιουβέντους και πήρε μεγάλη νίκη με 2-0. Το σίγουρο είναι ότι έχει πετύχει το στόχο της και με το παραπάνω, δεδομένου ότι παίζει σε γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι φωτιά και στέκεται αξιοπρεπώς. Το Σάββατο είχε εκτός έδρας αποστολή με την Κιριάτ Σμόνα και παρά το ότι ισοφαρίστηκε δύο φορές, τελικά πήρε τη νίκη με 3-2.

Αγωνιστικά νέα

Ο Σούντγκρεν χτύπησε και δεν είναι διαθέσιμος. Οι Χαζίζα και Ποτνγκορεάνου συμπληρώνουν το απουσιολόγιο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.09 11 20 4.5 1.19 2.47 1.52 2.05 1.68 1.01 1.05 8.35
Παρί Σεν Ζερμέν - Μακάμπι Χάιφα / Εκτίμηση

Δεν έχει καλές αποδόσεις το παιχνίδι προφανώς. Το goal/goal αξίζει στο 2.05, αν κρίνουμε με βάση τη δεινότητα των παικτών της Μακάμπι όταν βγαίνουν μπροστά.

Αν κάτι πόνταρα, αυτό θα ήταν ο Μέσι να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ (10,75) !

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr