Ποδόσφαιρο

Champions League: Σέλτικ - Σαχτάρ Ντόνετσκ, στροφή στα τέρματα!

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 12:43

Το τελευταίο τους χαρτί για την 3η θέση του ομίλου παίζουν οι "καθολικοί", ενώ η Σαχτάρ θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο κυνήγι της πρόκρισης.

Champions League: Σέλτικ - Σαχτάρ Ντόνετσκ, στροφή στα τέρματα!

22:00, Cosmote Sport 9 HD

Σέλτικ

Η Σέλτικ δεν σκόραρε στο πρώτο στάδιο του ματς με τη Λειψία, ο αρχικός ενθουσιασμός κόπασε και στα τελευταία λεπτά «έχασε την μπάλα», υπέστη δίκαιη ήττα. Ένας βαθμός σε τέσσερα ματς για τους πρωταθλητές Σκωτίας, δεν προλαβαίνουν την πρώτη δυάδα, μόνο με νίκη επί της Σαχτάρ θα συντηρήσουν τον στόχο της 3ης θέσης. Προέρχεται από επτά διαδοχικές ήττες εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει 3-1-1 εντός απέναντι σε ουκρανικές ομάδες (έπαιξε με Ντινάμο Κιέβου και Σαχτάρ). Το Σάββατο νίκησε 4-3 τη Χαρτς εκτός σε ματσάρα, παραμένει στην κορυφή.

Τριάδα απόντων

Εκτός δράσης οι ΜάκΓκρεγκορ (μ. 3/0, 8/0), Στάρφελτ (α. 3/2), Ζότα (ε. 3/1, 9/4), παίκτες που υπό νορμάλ συνθήκες θα μπορούσαν να είναι συστηματικά βασικοί.

Πιθανή ενδεκάδα: Χαρτ – Γιουράνοβιτς, Κάρτερ-Βίκερς, Γιέντς, Τέιλορ – Ο’Ράιλι, Μόι, Χατάτε –Αμπάντα, Φουρουχάσι, Γιακουμάκης

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η Σαχτάρ ήταν εξαιρετική στην Πολωνία με τη Ρεάλ, κρατούσε τη νίκη, ισοφαρίστηκε στην εκπνοή και έχασε την ευκαιρία να παραμείνει 2η. Θέλει νίκη και μη νίκη της Λειψίας για να ρυθμίζει την τύχη της, αρκεί το «Χ» αν χάσει η γερμανική ομάδα. Με πρόσφατο 5-5-13 εκτός έδρας στην Ευρώπη, έχει 2-1-2 με σκωτσέζικες ομάδες (όλα με τη Σέλτικ), έχασε και τα δύο που έδωσε στη Γλασκώβη. Για το ουκρανικό πρωτάθλημα επικράτησε 3-0 νίκησε τις Ντινάμο Κιέβου και Κοβαλίβκα σε τρεις μέρες, ισόβαθμη της Ντνίπρο στην κορυφή.

Ερωτηματικά

Αμφίβολοι δίνονται οι Κονόπλια (α. 4/0, 6/1), Σβεντ (ε. 3/2, 3/1), Οτσερέτκο (μ. 1/0, 3/1), η συμμετοχή τους αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή. Βασικότατες επιλογές οι πρώτοι δύο.

Πιθανή ενδεκάδα: Τρουμπίν – Τέιλορ, Μπόνταρ, Ματβιένκο, Μιχαϊλιτσένκο – Στεπανένκο, Μπονταρένκο – Ζούμπκοβ, Σουντακόβ, Μούντρικ – Τραορέ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.72 3.9 4.5 2.2 1.65 1.48 2.57 1.54 2.3 1.19 1.23 2.18
Σέλτικ - Σαχτάρ Ντόνετσκ / Εκτίμηση

Το τελευταίο της χαρτί για την 3η θέση παίζει η Σέλτικ, βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα στη Σαχτάρ που σκοράρει με ευχέρεια και πάει για πρόκριση. Ο συνδυασμός γκολ-γκολ με over είναι η επιλογή μας (2,05).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr