Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου, δεν είναι στο χέρι της!

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 10:05

Η Μπαρτσελόνα θέλει ένα θαύμα για να περάσει απόψε, με τη βοήθεια πάντα της Πλζεν! 

Champions League: Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου, δεν είναι στο χέρι της!
Μπαρτσελόνα

Μπορεί να μας χάρισε με την Ίντερ ένα από τα πιο γεμάτα και θεαματικά παιχνίδια της χρονιάς με το 3-3, όμως με αυτό δεν βοήθησε καθόλου τον εαυτό της. Αυτή η ισοπαλία ουσιαστικά καταδίκασε την πρόκριση της στον επόμενο γύρο. Η Ίντερ υποδέχεται πιο νωρίς την Πλζεν και αν κερδίσει, η Μπαρτσελόνα θα είναι σίγουρα τρίτη και θα πάει Γιουρόπα. Αν έρθει ισόπαλη, τότε οι Καταλανοί ελπίζουν μόνο σε νίκη, ενώ αν ηττηθεί η Ίντερ, διατηρούν ελπίδες αν δεν χάσουν από την Μπάγερν. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε στο clasico από τη Ρεάλ με 3-1, η οποία έφερε γκρίνια στην ομάδα. Ακολούθησαν όμως οι άνετες νίκες επί της Μπιλμπάο και επί της Βιγιαρεάλ και κάπως ηρέμησαν τα πράγματα.

Αγωνιστικά νέα

Στην αποστολή δε βρίσκονται σταθερά λόγω τραυματισμών οι κεντρικοί αμυντικοί Αραούχο, Κρίστενσεν και ο επιθετικός Ντεπάι. Νέο όνομα στη λίστα απόντων ο δεξιός μπακ Σέρζι Ρομπέρτο. Επέστρεψε ο Γκάβι.

Μπάγερν Μονάχου

Με το 4/4 σε νίκες ήδη έχει προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά θέλει φυσικά να καπαρώσει την 1η θέση. Αυτό θα συμβεί απ’ αυτή την αγωνιστική αν νικήσει απλά ή αν δεν νικήσει η Ίντερ τη Βικτόρια Πλζεν. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η πρωτιά θα κριθεί στην αυλαία με την Ίντερ. Στο ματς με τη Πλζεν προηγήθηκε 4-0, το οποίο άλλαξε σε 4-2 αλλά μέχρι εκεί. Σοβαρή εμφάνιση και στο πρωτάθλημα, με το πέρασμα από το Σίνσχαϊμ και τη Χόφενχαϊμ (2-0) να τη φέρνει στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά νέα

Απόντες ακόμα οι βασικοί Σανέ και Ερναντές. Στη Γερμανία έμεινε ο Νόιερ ενώ επιστρέφει ο Μίλερ. Ψιλό τραυματίας ο Κομάν που δείχνει να είναι εντάξει πάντως.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.29 4.05 2.8 2.9 1.4 1.82 1.94 1.32 3.1 1.45 1.24 1.64
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου / Εκτίμηση

Όλα θα εξαρτηθούν από την Ίντερ ουσιαστικά. Και επειδή παίζει νωρίτερα ίσως τα πράγματα να έχουν κριθεί από εκείνη την ώρα. Πάμε με τα γκολ για να είμαστε καλυμμένοι. Over 3,5 (2.02).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr