Ποδόσφαιρο

Champions League: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερ Λεβερκούζεν, ελαφρύ προβάδισμα οι "ροχιμπλάνκος"!

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 10:22

Η Ατλέτικο θα κυνηγήσει τις πιθανότητές της για την δεύτερη θέση, απέναντι σε μια αντίπαλο που διψάει για ευρωπαϊκή διάκριση. 

Champions League: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερ Λεβερκούζεν, ελαφρύ προβάδισμα οι
Ατλέτικο Μαδρίτης

Η δυστοκία της έκανε την εμφάνισή της στο παιχνίδι με τη Μπριζ και το πλήρωσε. Κόλλησε στο 0-0 και έτσι απώλεσε δύο βαθμούς. Βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Μινιολέ και δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η ομάδα του Σιμεόνε. Έτσι παρέμεινε στην 3η θέση, με νίκη εξασφαλίζει στη χειρότερη έξοδο στο Γιουρόπα και κρατά την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στους «16», καθώς στο φινάλε αντιμετωπίζει την Πόρτο, στην Πορτογαλία. Στο πρωτάθλημα είναι ασταθής, «γκελάρει» εντός και παραμένει αήττητη εκτός έδρας, προέρχεται από εξαιρετικής σημασίας νίκη επί της Μπέτις, με 2-1.

Αγωνιστικά νέα

Από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται οι μέσοι Κόκε, Μάρκος Γιορέντε και Λεμάρ, επιστρέφει ο αριστερός μπακ Ρεγκιλόν, ενώ στο όριο καρτών βρίσκεται ο αμυντικός Σάβιτς.

Λεβερκούζεν

Άλλη μια κακή εμφάνιση και λογικά ηττήθηκε από τη Πόρτο με 0-3. Πλέον είναι με τη πλάτη στο τοίχο, μένει οριστικά εκτός Ευρώπης αν ηττηθεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Με νίκη της Πόρτο, ή με ισοπαλία δική της και μη ήττα της Πόρτο, τότε δεν μπορεί να φτάσει την πρώτη δυάδα του ομίλου. Θα έχει την ευκαιρία στο φινάλε με νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ να φτάσει στην 3η θέση. Κοινώς, αν δεν νικήσει μέσα στη Μαδρίτη απόψε, τότε σκούρα τα πράγματα αναφορικά με τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλο ένα παιχνίδι χωρίς νίκη στην Bundesliga, αυτή τη φορά έμεινε στο 2-2 με τη Βόλφσμπουργκ.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολοι οι Σικ και Αράνγκις. Απόντας ξανά ο Αζμούν, εκτός και οι Παλάσιος, Μπελαραμπί και Βιρτς, νέα απώλεια ο Ντεμπιρμπάι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.61 4.2 5 2.18 1.65 1.45 2.65 1.65 2.1 1.13 1.25 2.35
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν / Εκτίμηση

Προβληματικές εικόνες έχουν και οι δύο ομάδες. Η Ατλέτικο έχει λιγάκι το προβάδισμα αφού είναι πιο έμπειρη ομάδα. Ο άσος στο 1.72 μπορεί να τιμηθεί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr