Ποδόσφαιρο

Champions League: Τότεναμ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εύκολα ή δύσκολα τα "σπιρούνια" !

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 10:39

Η Τότεναμ οδεύει ολοταχώς για τη πρώτη θέση, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσει την επικίνδυνη Σπόρτινγκ .

Champions League: Τότεναμ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εύκολα ή δύσκολα τα
Τότεναμ

Η νίκη με 3-2 επί της Άιντραχτ στο Λονδίνο, την έδωσε τη δυνατότητα να ανέβει στη πρώτη θέση του ομίλου. Σε αυτό φυσικά βοήθησε και η αποβολή που είχε η γερμανική ομάδα από το 59'. Με νίκη σήμερα φτάνει τους 10 βαθμούς και ουσιαστικά θα κάνει τεράστιο βήμα για τη πρώτη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα πράγματα στο πρωτάθλημα όμως δεν οδεύουν καλά αφού σημείωσε 2η σερί ήττα. Αυτή τη φορά από τη Νιουκάστλ εντός έδρας. Δέχθηκε δύο γκολ και δεν μπόρεσε ποτέ να βρει την ισοφάριση .Ανούσιο το παιχνίδι της στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού .

Αγωνιστικά νέα

Λογικά εκτός ακόμα οι Κουλουσέβσκι και Ριτσάρλισον, γεγονός που έχει αποδιοργανώσει τελείως τη Τότεναμ. Τουλάχιστον βρίσκουν δίχτυα οι Κέιν και Σον, οι οποίοι βέβαια έχουν ψάχνονται δίχως άξιους συμπαραστάτες δίπλα.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η Σπόρτινγκ έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια και βλέπει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ να δυσκολεύει. Φαίνεται πως έχει πιάσει μια κατηφόρα και κάπου πρέπει να σταματήσει. Περνάει με νίκη, αν έρθει ισόπαλο το άλλο ματς του ομίλου. Η εντός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ με 0-2 της χάλασε όλα τα σχέδια για τον όμιλο. Στο Πρωτάθλημα, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με ανατροπή της Κάζα Πία και σκορ 3-1 στο «Αλβαλάδε».

Αγωνιστικά νέα

Εκτός είναι οι Πέδρο Γκονσάλβες και Ρικάρντο Εσγκάιο. Επιστρέφει ο Αντάν. Εκτός οι τραυματίες Λουίς Κάρλος Νέτο και Μπραγκάνσα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 4.7 5.5 2.12 1.7 1.44 2.72 1.75 1.95 1.12 1.21 2.6
Τότεναμ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας / Εκτίμηση

Λογικά η Τότεναμ θα φτάσει στη νίκη, αφού η Σπόρτινγκ δεν είναι εμπνέει εμπιστοσύνη. 1 & over 1,5 (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr