Ποδόσφαιρο

Champions League: Νάπολι – Ρέιντζερς, φαβορί στο 2.12!

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 10:45

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και συνδυάζουμε τον λογικό άσο με ποντάρισμα σκόρερ.

Champions League: Νάπολι – Ρέιντζερς, φαβορί στο 2.12!

22:00, Cosmote Sport 5 HD

Νάπολι

Ασταμάτητη η Νάπολι, παρέδωσε μαθήματα για δεύτερη σερί φορά στον αφελή Αγιαξ, επικρατώντας και στην Ιταλία (4-2). Είχε σκοράρει δις μέχρι το 15΄, δεν πτοήθηκε απο την αντίδραση των φιλοξενούμενων. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις, την Κυριακή επικράτησε εκτός έδρας της Ρόμα και έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση και εντυπωσιάζει εντός και εκτός συνόρων. Έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, έχει βέβαια τον πρώτο λόγο και για την πρωτιά του ομίλου χάρη στο εντυπωσιακό 4-1 της πρεμιέρας επί της Λίβερπουλ.
Με αλλαγές
Ο ήδη επιτυχημένος Λουτσιάνο Σπαλέτι προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζεται ο συνήθως βασικός στόπερ Ραχμάνι, εκτός και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σιρίγκου.

Πιθανή σύνθεση: Μερέτ – Ντι Λορέντζο, Όστιγκαρντ, Κιμ, Μάριο Ρούι – Εντομπελέ, Λομπότκα, Ελμάς – Πολιτάνο, Σιμεόνε, Ρασπαντόρι

Rangers

Η Ρέιντζερς… τιμωρήθηκε απο την Λίβερπουλ συνεχίζοντας τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα στον όμιλο. Έδειξε ανήμπορη να κοιτάξει στα μάτια τις λοιπές ομάδες του ομίλου, μετρά μόνο ήττες ενώ έχει… προλάβει να δεχτεί 16 γκολ! Η αρνητική εικόνα έχει φέρει πίεση στον Τζιοβάνι φαν Μπρόκχορστ καθώς και η εντός συνόρων πορεία κρίνεται μέτρια. Το Σάββατο κόλλησε στην ισοπαλία με την Λίβινγκστον και έμεινε στο -4 απο την Σέλτικ.
Με απουσίες
Αμφίβολος δίνεται ο χρήσιμος εξτρέμ Ματοντό, δεν υπολογίζεται και πάλι ο μέσος Καμαρά, ενώ παραμένουν εκτός οιο Τζακ, Λόρενς (μέσοι), Γκόλτσορ, Σούταρ (αμυντικοί), εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Χάτζι (μέσος) και Ρουφ (φορ).

Πιθανή σύνθεση: ΜακΓκρέγκορ – Τάβερνιρ, Κινγκ, Μπ. Ντέιβις, Μπάρισιτς – Λούντστραμ, Σ. Ντέιβις – Σακάλα, Άρφιλντ, Κεντ – Τσόλακ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.3 5.85 8.25 2.77 1.42 1.72 2.08 1.67 2.07 1.07 1.13 3.5
Νάπολι - Rangers / Εκτίμηση

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και έτσι ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή, ακόμα και αν συνδυαστεί με πονταρίσματα τερμάτων. Συνεπώς θα “κυνηγήσουμε” ειδικές επιλογές και συνδυάζουμε τη νίκη του φαβορί με γκολ του Ρασπαντόρι στο 2.12.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr