Ποδόσφαιρο

Europa League: ΑΕΚ Λάρνακας - Ντιναμό Κιέβου, μπορεί τη τρίτη θέση η ΑΕΚ!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 10:44

Η ΑΕΚ Λάρνακας θέλει ουσιαστικά να εξασφαλίσει τη τρίτη θέση του ομίλου, αρκεί να αποφύγει την ήττα σήμερα. 

Europa League: ΑΕΚ Λάρνακας - Ντιναμό Κιέβου, μπορεί τη τρίτη θέση η ΑΕΚ!
ΑΕΚ Λάρνακας

Δεύτερη σερί ήττα από τη Φενέρμπαχτσε για την ΑΕΚ, αυτή τη φορά στην Κύπρο με 2-1. Όσο κι αν το πάλεψε και είδε στα μάτια την τουρκική ομάδα, δεν κατάφερε να έχει βαθμολογικό όφελος. Αν και βρήκε απάντηση στο πρώτο γκολ των Τούρκων, δεν είχε για το 2ο όμως. Παρόλα αυτά, κρατάει τη τύχη στα χέρια της, αφού ουσιαστικά μπορεί να κλειδώσει τη τρίτη θέση σήμερα απέναντι στους Ουκρανούς. Αν δεν ηττηθεί, τότε θα το καταφέρει. Έρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο Τρισκόφσκι , που χτύπησε στο ντέρμπι πρωταθλήματος. Δεν υπολογίζεται ούτε ο ηγετικός χαφ Όιερ αλλά και ο πολύτιμος Γκαρσία. Οι υπόλοιπες απουσίες γνωστές και μακροχρόνιες.

Ντιναμό Κιέβου

Γνώρισε ακόμα μια ήττα, την τέταρτη σε ισάριθμα ματς, με 0-1 από τη Ρεν εντός. Έτσι μπήκε φρένο στα όνειρα της ομάδας για πρόκριση στην επόμενη φάση . Σήμερα το παιχνίδι είναι τελικός για την ομάδα αφού χρειάζεται τη νίκη ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις πιθανότητες της για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ. Όσον αφορά το ματς με τους Γάλλους δεν ήταν καθόλου καλή και δίκαια έχασε. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δυο αρνητικά αποτελέσματα, έχασε στο ντέρμπι από τη Σαχτάρ 3-1, ενώ στο τελευταίο έμεινε στο 1-1 εντός με τη Βόρσκλα, σε ματς όπου αγωνίστηκε με βασικούς.

Αγωνιστικά νέα

Παραμένουν τραυματίες οι Μπόικο, Μπουστσάν, Κόστεβιτς, Σαραπένκο, Σουπριάχα και ο Ντούμπιτσακ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.15 3.2 2.32 1.7 2.1 1.22 4.15 1.88 1.82 1.6 1.34 1.35
ΑΕΚ Λάρνακας - Ντιναμό Κιέβου / Εκτίμηση

Η ΑΕΚ είναι πιο σταθερή ομάδα και αποδίδει καλύτερα. Η Ντιναμό παραπαίει τόσο σε Ευρώπη όσο και στα εγχώρια. Πάμε με το 1Χ & under 3,5 (2..02).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr