Ποδόσφαιρο

Europa League: Ομόνοια - Ρεάλ Σοσιεδάδ, πρέπει να εξαντλήσουν τις πιθανότητες!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 11:02

Η Ομόνοια θα ψάξει τη νίκη που θα τη βάλει στο παιχνίδι της 3ης θέσης, ενώ η Σοσιεδάδ θέλει να κλειδώσει τη 1η θέση. 

Europa League: Ομόνοια - Ρεάλ Σοσιεδάδ, πρέπει να εξαντλήσουν τις πιθανότητες!
Ομόνοια

Η Ομόνοια βρέθηκε πολύ κοντά στο να κάνει ένα μικρό θαύμα στην Αγγλία. Στο Ολντ Τράφορντ έδειξε χαρακτήρα και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως τελικά λύγισε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και εν τέλει ηττήθηκε 1-0 με γκολ του ΜακΤόμινεϊ. Όμως μετά στο πρωτάθλημα ήρθε νέα ήττα, 1-0 από τη Νέα Σαλαμίνα, και αυτό επέφερε εξελίξεις στην ομάδα. Ο Νιλ Λένον αποδεσμεύτηκε και στη θέση του ήρθε ο Γιανίκ Φερέιρα που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο στο αποψινό ματς. Στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος έχασε με κατεβασμένα χέρια στην Πάφο από την πρωτοπόρο ομάδα με 3-0. Σήμερα θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σέριφ για να παραμείνουν ζωντανοί, και μετά να πάνε στη Μολδαβία να παίξουν τελικό.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο Φαμπιάνο, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Μπασιρού.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Σέριφ, έκανε ότι ήθελε και κέρδισε με 3-0. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αλλά είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Παρέμεινε αήττητη στον όμιλο και προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση, αυτό που διεκδικεί τώρα είναι η πρωτιά, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την κατακτά αν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γιουνάιτεντ, αλλιώς θα λύσουν τις διαφορές τους την τελευταία αγωνιστική, στο «Ανοέτα». Για το πρωτάθλημα ηττήθηκε με 1-0 από τη Βαγιαδολίδ, και έτσι μπήκε τέλος στο σερί 8 συνεχόμενων ηττών.

Αγωνιστικά νέα

Γεμάτο το απουσιολόγιο της ομάδας. Εκτός οι Αϊχέν Μουνιόθ, Άλεξ Σόλα, Μερκελάνθ, Μπαρενετσέα, Οϊαρθάμπαλ, Μοχάμεντ Άλι-Τσο, Σαντίκ, Αντέρ Μαρτίν. Νέος απόντας ο Νταβίντ Σίλβα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.15 4.15 1.52 1.77 2 1.3 3.45 1.95 1.75 2.55 1.23 1.1
Ομόνοια - Ρεάλ Σοσιεδάδ / Εκτίμηση

Οι Κύπριοι θέλουν τη νίκη, οι Ισπανοί είναι πιο άνετοι αφού έχουν προκριθεί. Δεν θα σπάσουν και τα πόδια τους για αυτό το παιχνίδι. Γιατί όχι το goal/goal στο 2.02.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr