Ποδόσφαιρο

Europa League: Λάτσιο – Μίντιλαντ, βάση ο άσος!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 11:22

Οι “λατσιάλι” πραγματοποιούν καθοριστικό βήμα πρόκρισης με νίκη και δεν θα σπαταλήσουν την ευκαιρία.

Europa League: Λάτσιο – Μίντιλαντ, βάση ο άσος!

19:45, Cosmote Sport 5 HD

Λάτσιο

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στον πρώτο αγώνα η Λάτσιο που παρότι προηγήθηκε δις, συμβιβάστηκε εν τέλει με τον βαθμό κόντρα στη Στουρμ Γκρατς αγωνιζόμενη πάντως από το 45’ με δέκα λόγω αποβολής. Οι «λατσιάλι» σπατάλησαν χρυσή ευκαιρία να ξεφύγουν στην μάχη της πρωτιάς, σε έναν όμιλο που δεν… επιτρέπονται γκέλες και είναι ο πιο αμφίρροπος της διοργάνωσης. Την Κυριακή πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα της ισχυρής φέτος Αταλάντα και «τρέχει» ένα εντυπωσιακό 5-1-0 στην Serie A συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις, με τον Μαουρίσιο Σάρι να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πλήγμα με Ιμόμπιλε

Ο Μαουρίσιο Σάρι καλείται να βρει λύσεις για την απουσία του ηγετικού επιθετικού Ιμόμπιλε που θα επιστρέψει μάλιστα στην δράση μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος βασικός μπακ Λατσάρι.

Πιθανή σύνθεση: Προβεντέλ – Χισάι, Χίλα, Πάτρικ, Μάρουσιτς – Μιλίνκοβιτς, Κατάλντι, Λουίς Αλμπέρτο – Τζακάνι, Καντσελιέρι, Φελίπε Άντερσον

Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ έδειξε αντοχές στο Ρότερνταμ, κοίταξε στα… μάτια την Φέγενορντ, «φλέρταρε» με το διπλό, «τσίμπησε» εν τέλει έναν πολύτιμο βαθμό. Ξεκίνησε με ήττα την διοργάνωση, αλλά σταδιακά βρήκε ρυθμό, ακολούθησαν πέντε βαθμοί από τρία ματς και διατηρείται για τα καλά στο… κόλπο. Εμφανώς βελτιωμένη εσχάτως, «τρέχει» ένα αήττητο δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, το Σάββατο απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Κοπεγχάγης και συνεχίζει την καταδίωξη της κορυφής.

Αγωνία για Αντερσον

Εχασε τα τελευταία ματς και δίνεται αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Αντερσον, δύσκολα και ο βασικός μέσος Σόρενσεν, μακροχρόνια απουσιάζει ο λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός Μπρουμάδο που τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Πιθανή σύνθεση: Λεσλ – Τιχόσεν, Ντάλσγκορντ, Σβιατσένκο, Παουλίνιο – Όλσον, Μαρτίνεζ, Εβάντερ – Ντρέιερ, Καμπά, Ίσακσεν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.47 4.55 6.25 2.45 1.52 1.58 2.32 1.62 2.15 1.14 1.2 2.52
Λάτσιο - Μίντιλαντ / Εκτίμηση

Λογικό φαβορί η Λάτσιο, που ιδίως εντός έδρας βγάζει… τσαμπουκά και ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Βελτιωμένη η Μίντιλαντ που θα χρειαστεί όμως αρκετή τύχη για να μείνει όρθια στην Ιταλία. “Τυπικός” ο άσος στο 1.55, αγγίζει το 1.90 με over 1,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr