Ποδόσφαιρο

Conference League: Ντνίπρο-1 - Απόλλων Λεμεσού, μπορούν να βρουν δίχτυα και οι δύο!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 11:28

Ο Απόλλων θέλει να μπει για να καλά στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντνίπρο. 

Conference League: Ντνίπρο-1 - Απόλλων Λεμεσού, μπορούν να βρουν δίχτυα και οι δύο!
Ντνίπρο-1

Συνεχίζει να δείχνει το πολύ καλό πρόσωπο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πήρε σημαντική νίκη με 2-1 στην έδρα της Βαντούζ και διατηρείται ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Με έναν βαθμό απόψε, σφραγίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ θα ψάξει για την πρώτη θέση την επόμενη αγωνιστική με την Αλκμαάρ, σε έναν τελικό ουσιαστικά. Στο πρωτάθλημα υπέπεσε στην πρώτη της γκέλα, κολλώντας στο 2-2 με την Ίνχουλετς την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στο τελευταίο επικράτησε 1-0 της Μέταλιστ εκτός, αγωνιζόμενη με βασικούς.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός θα μείνει ο μεσοεπιθετικός Μπλάνκο. Τραυματίες παραμένουν επίσης ο φορ Γκρομόφ, ο μέσος Χουτσουλιάκ και οι μπακ Λούκσεβιτς, Πουρίτα.

Απόλλων Λεμεσού

Μεγάλη νίκη πήρε τη προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 επί της Αλκμαάρ, και έμεινε ζωντανός στον όμιλο. Έτσι παρέμεινε τρεις βαθμούς πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο, και θέλει διακαώς τη νίκη. Στην ισοβαθμία είναι από κάτω της, εκτός και αν κερδίσει απόψε με 3 γκολ και πάνω διαφορά. Δεν πηγαίνει και με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία πάντως σε αυτό το παιχνίδι, αφού μετράει δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στα εγχώρια.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός παραμένει ο Ρομπέρζ. Αμφίβολος ο Παναγιώτου. Εκτός λίστας οι Μαυρίας, Ρέθιο , Ίλιεφ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.45 3.35 1.94 1.8 1.32 3.2 1.62 2.15 1.31 1.27 1.71
Ντνίπρο-1 - Απόλλων Λεμεσού / Εκτίμηση

Δύσκολα τα πράγματα για τους Κύπριους, που οφείλουν όμως να κυνηγήσουν τις πιθανότητές του. Θα προτιμήσω το αμφίτερμα στο 1.78.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr