Ποδόσφαιρο

Europa League: Στουρμ Γκρατς – Φέγενορντ, γκολ και… βλέπουμε!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 11:56

Κομβική φαντάζει η αναμέτρηση στην Αυστρία και για τις δύο ομάδες και τα πονταρίσματα τερμάτων περνούν σε πρώτο πλάνο.

Europa League: Στουρμ Γκρατς – Φέγενορντ, γκολ και… βλέπουμε!

22:00, Cosmote Sport 8 HD

Στουρμ Γκρατς

Σπουδαία εμφάνιση απο την Στουρμ Γκρατς που παρότι βρέθηκε δις με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να μείνει όρθια και να επιστρέψει με τον βαθμό απο την «αιώνια» πόλη κόντρα στην Λάτσιο. Η ισοπαλία στην Ιταλία πιστοποίησε την δυναμική της, εντυπωσιάζει φέτος εντός και εκτός συνόρων και διατηρείται για τα καλά στο κόλπο ακόμα και για την πρωτιά του ομίλου. Προέρχεταια απο σπουδαία εκτός έδρας ισοπάλία με την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ, παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Πανέτοιμη

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εξέτισε ο βασικός αμυντικός Γκατζιμπέγκοβιτς, δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού μέσου Ντεμακού.

Πιθανή σύνθεση: Σίμπενχαντλ – Γκαζιμπέγκοβιτς, Βάθριτς, Αφενγκράμπερ, Ντάντε – Γκόρενς Στάνκοβιτς, Χιρλάντερ, Πρας – Χορβάτ – Ατζέτι, Εμέγχα

Φέγενορντ

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Φέγενορντ που παρότι προηγήθηκε, περιορίστηκε εν τέλει στον βαθμό με τη Μίντιλαντ και σπατάλησε ευκαιρία για ένα τρίποντο που θα άλλαζε τις ισορροπίες του ομίλου. Χωρίς συνέπεια ιδίως στην άμυνα οι Ροτερντάμερς που δυσκολεύονται μάλιστα εκτός έδρας. Το Σάββατο «γκέλαραν» για το πρωτάθλημα καθώς κόλλησαν στο 1-1 με την Φορτούνα Σιτάρντ και έχασαν έδαφος απο την κορυφή.

Αλλαγή σχηματισμού

ΔΔεν υπολογίζεται και πάλι ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Ιντρίσι που έχει χάσει τα τελευταία ματς, ο τεχνικός Αρνε Σλοτ αναμένεται να επιστρέψει σε σχηματισμό με τρεις στόπερ ευελπιστώντας σε καλύτερη αμυντική λειτουργία.

Πιθανή σύνθεση: Μπάιλοου – Πέντερσεν, Τράουνερ, Ράσμουσεν, Χάντσκο – Κόκτσου, Τίμπερ, Χέιρτραουντα – Σιμάνσκι, Χιμένες, Ντίλροσουν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.3 3.7 2.05 2.25 1.62 1.45 2.67 1.48 2.45 1.75 1.27 1.32
Στουρμ Γκρατς - Φέγενορντ / Εκτίμηση

Το σετ ειναι μάλλον υπερβολικό και αδικεί τους φορμαρισμένους γηπεδούχους. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, περιμένουμε το σκορ να… ξεφύγει με γκολ εκατέρωθεν και επιλέγουμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο 1.95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr