Ποδόσφαιρο

Europa League: Ναντ - Καραμπάγκ, μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 12:01

Η Καραμπάγκ με μια απλή ισοπαλία κλειδώνει τη δεύτερη θέση και τη πρόκριση. 

Europa League: Ναντ - Καραμπάγκ, μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι!
Ναντ

Η Ναντ σε δύο παιχνίδια με τη Φράιμπουργκ έχασε εκτός με 2-0 και ακολούθησε η τεσσάρα εντός από τους Γερμανούς που είχαν την καθολική υπεροχή. Έτσι απόψε θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε μία εκ των δύο θέσεων για το Γιουρόπα Λιγκ. Με ισοπαλία κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, αν χάσει την τελευταία αγωνιστική στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό. «Το αποψινό ματς είναι ένας τελικός για εμάς», υποστήριξε ο Κομπουαρέ. Όσο για το πρωτάθλημα, παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Την Κυριακή έμεινε στο 1-1 με τη Νις.

Αγωνιστικά νέα

Παραμένει εκτός ο μπακ Τραορέ όπως, άλλωστε, συμβαίνει από την έναρξη της σεζόν. Αντιθέτως επιστρέφει ο Φάμπιο.

Καραμπάκ

Ένας βαθμός κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν αρκετός για την Καραμπάγκ για να εξασφαλίσει μίνιμουμ την παρουσία της στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Και έτσι έγινε, καθώς πήρε τη λευκή ισοπαλία. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, όπως και δεν έκανε μεγάλες φάσεις. Είχε τη κατοχή και την υπεροχή αλλά όχι το γκολ. Συνεχίζει σίγουρα στην Ευρώπη, ενώ έχει και τον πρώτο λόγο για τη 2η θέση και τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ της αρκεί απλά μια ισοπαλία σήμερα. Για τα εγχώρια δεν μιλάμε αφού μοιάζει ασταμάτητη με 10/10 νίκες.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολοι οι Χουσεΐνοβ και Μαγκομενταλίγεφ. Θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή και των δύο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 3.35 2.95 1.88 1.88 1.32 3.3 1.62 2.15 1.4 1.31 1.6
Ναντ - Καραμπάκ / Εκτίμηση

Είναι δύο ομάδες που μπορούν να σκοράρουν εύκολα και να ανοίξουν το παιχνίδι. Πάμε με το over 2,5 (1.85), που το βρίσκουμε λίγο ψηλότερα από το goal/goal.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr