Ποδόσφαιρο

Europa League: Ερυθρός Αστέρας - Τραμπζονσπόρ, γκολ και θέαμα οι Τούρκοι στην Ευρώπη!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 12:19

Σημαντικό παιχνίδι για τον 8ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, που είναι όλα ανοιχτά! 

Europa League: Ερυθρός Αστέρας - Τραμπζονσπόρ, γκολ και θέαμα οι Τούρκοι στην Ευρώπη!
Ερυθρός Αστέρας

Για την 4η αγωνιστική των ομίλων ηττήθηκε 2-1 από την Φερεντσβάρος στην Βουδαπέστη. Παρέμεινε στους 3 βαθμούς και βρέθηκε στην τελευταία θέση. Ωστόσο αν πετύχει δύο νίκες στους εναπομείναντες αγώνες θα βρεθεί στην πρώτη δυάδα και θα προχωρήσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλει τουλάχιστον την 3η θέση ώστε να συνεχίσει στο Κόνφερενς Λιγκ. Στο φινάλε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μονακό. Την περασμένη Κυριακή με βασική ενδεκάδα επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ράντνιτσκι Νις και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του σερβικού πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός αμυντικός μέσος Σανόγκο.

Τραμπζονσπόρ

Η Τραμπζονσπόρ πέτυχε ευρεία νίκη επί της Μονακό με 4-0. Ήταν σε φοβερό βράδυ και της βγήκαν όλα. Με 6 βαθμούς πλέον, αν κερδίσει σήμερα, τότε θα συνεχίσει στην Ευρώπη. Είναι αρκετά καλή ομάδα και το εντυπωσιακό είναι πως έχει παιχνίδια με αρκετά υψηλό ρυθμό και σκοράρει αρκετά συχνά, Ειδικά στην Ευρώπη προσφέρει σκορ και θέαμα. Στο πρωτάθλημα κέρδισε 1-0 τη Σίβασπορ και ανέβηκε στην 3η θέση.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίας ο μέσος Τοκόζ, εκτός λίστας οι μπακ Ασάν, Μπρούνο Πέρες, Βίστσα. Άρρωστος ο νεαρός φορ Ουνουβάρ. Εκτίει ακόμα τη ποινή του ο ο φορ Μάξι Γκόμες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.94 3.6 3.7 2 1.77 1.34 3.15 1.62 2.15 1.28 1.28 1.81
Ερυθρός Αστέρας - Τραμπζονσπόρ / Εκτίμηση

Πάμε με το over 2,5 (1.88) γιατί ήρθε η στιγμή που πρέπει να ρισκάρει και ο Ερυθρός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr