Ποδόσφαιρο

Conference League: Τριάδα επιλογών σε ματς που καίνε!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 13:01

του Άγγελου Γεώργα

Τριάδα επιλογών στο πλούσιο πρόγραμμα του Conference, κυρίως με τα παιχνίδια που έχουν έντονο ενδιαφέρον. 

Conference League: Τριάδα επιλογών σε ματς που καίνε!

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Τεράστιο διπλό στην έδρα της Νις, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-1 που την βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Παρόλο που δέχτηκαν μεγάλη πίεση, στο ημίχρονο μπήκαν εμφανώς καλύτερα και έτσι έφτασαν στη νίκη στο 87'. Είναι ομάδα που ανοίγει τα παιχνίδια της και μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Διπλή ήττα για την Κολωνία κόντρα στην Παρτιζάν και είδε πλέον δύο ομάδες να την προσπερνούν στη βαθμολογία. Είναι στους 4 μαζί με τη Σλοβάτσκο και θα πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ό,τι και να γίνει στο άλλο ματς, αν χάσει με τρία γκολ διαφορά από τη Σλοβάτσκο, τότε δεν μπορεί να μπει στην πρώτη δυάδα. Αν νικήσει η Νις και χάσει η Κολωνία, τότε επίσης αποκλείεται από την επόμενη φάση. Με νίκη όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική. Γενικότερα είναι μια ομάδα χωρίς σταθερότητα και είναι ικανή για το καλύτερο αλλά κα για το χειρότερο.

Εκτίμηση: Το Goal/goal (1.60) έχει πιθανότητες αν κρίνουμε από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΚΛΟΥΖ

Η Σίβασπορ έβγαλε σπουδαίο διπλό στο Κόσοβο με 2-1 επί της Μπάλκανι. Πολύ σημαντική νίκη τη κράτησε ζωντανή στον όμιλο. Σε περίπτωση που κερδίσει απόψε, θα εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη δυάδα. Και το χ της κάνει, αλλά το θέμα είναι ο τρόπος προσέγγισης της Κλουζ απόψε.

Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται η Κλουζ το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας 8 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης η Κλουζ νίκησε με 2-0 τη Σλάβια, έκανε το «2 στο 2» με τους Τσέχους και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης. Αν νικήσει εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή της παρουσία και μετά το Mundial, ενώ με ισοπαλία μένει «ζωντανή». Όσο για το πρωτάθλημα, με το σερί που έχει χτίσει είναι στο -6 από την κορυφή, με δύο ματς λιγότερα από τη Φαρούλ.

Εκτίμηση: Η Σίβασπορ όπως και η Κλουζ δείχνουν καλύτερες από την αρχή της διοργάνωσης, και έχουν άκρως βελτιωμένες εικόνες. Περισσότερο καίγεται η Κλουζ. Μπορεί να επαληθευτεί το αμφίτερμα (2.00).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΠΙΟΥΝΙΚ

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας κατάφερε να πάρει 4 βαθμούς απέναντι στο φαβορί του ομίλου, και αν ήταν πιο προσεκτική θα τους είχε κάνει 6. Με νίκη θα βρεθεί πάνω από τη Πιούνικ και ορίζει τη μοίρα της. Και το χ της κάνει, αλλά τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να κερδίσει τη Ζαλγκίρις.

Η Πιούνικ πήγε στη Ζαλγκίρις με αισιοδοξία αλλά τελικά της βγήκε ξινό το ταξίδι. Εκεί γνώρισε την ήττα με 2-1 καθώς δεν είχε καλή παρουσία και δίκαια ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Όλα ανοιχτά πλέον στον όμιλο, με τις ομάδες να απέχουν μεταξύ τους έναν βαθμό. Εκτός έδρας πάντως παρουσιάζει μια σχετική αδυναμία, οπότε δυσκολεύει το έργο της σήμερα .

Εκτίμηση: Tον πρώτο λόγο η Σλόβαν. Πάμε με το συνδυαστικό 1 & over 1,5 (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr