Ποδόσφαιρο

Conference League: Φιορεντίνα-Μπασακσεχίρ, να… τελειώνουν» οι «βιόλα»

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 13:06

Οι Ιταλοί στοχεύουν σε νίκη-πρόκρισης, ενώ η Μπασακσεχίρ έχει ήδη εξασφαλίσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις βεβαίως θέλει την πρωτιά.

Conference League: Φιορεντίνα-Μπασακσεχίρ, να… τελειώνουν» οι «βιόλα»

1ος όμιλος

Cosmote8

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα συνήλθε αγωνιστικά, νίκησε δύο φορές τους Σκωτσέζους της Χαρτς και πλέον είναι φαβορί για την πρόκριση. Αν επικρατήσει της Μπασάκσεχιρ μπορεί και να διεκδικήσει και την πρωτιά στον όμιλο. Σκοράρει με συνέπεια (11 σερί ματς) στο γήπεδό της στην Ευρώπη. Στα τελευταία επτά ματς σκοράρει μέσο όρο τρία γκολ. Στο πρωτάθλημα είναι κακή η εκκίνηση και έρχεται από εντός έδρας ήττα 4-3 από την Ίντερ.

Πρόβλημα με Γιόβιτς

Με μυϊκό πρόβλημα μοιάζει δύσκολο να δώσει το παρών στο ματς ο επιθετικός Γιόβιτς (15 ματς/3 γκολ). Μόνιμα εκτός ο μέσος Καστροβίλι.

Μπασακσεχίρ

Πρώτη στον όμιλο η Μπασακσεχίρ μετά από νίκη απέναντι στους Λετονούς της Ρίγας (3-0) και έχει ήδη προκριθεί. Με μια ισοπαλία στην Ιταλία είναι και πρώτη στον όμιλο ενώ μπορεί να σφραγίσει την πρωτιά και την τελευταία αγωνιστική. Έχει ευκαιρίες. Είναι η μοναδική ομάδα στην φάση των ομίλων που δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Είχε ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα εκτός έδρας και το έχασε 1-0.

Κοντά στην επιστροφή ο Σουγιάρ

Αμφίβολος είναι ο μέσος Σουγιάρ (18 ματς/2 γκολ/6 ασίστ) ενώ σίγουρα εκτός είναι ο τραυματίας Οζίλ (4 ματς).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.52 4 5.75 1.94 1.8 1.34 3.1 1.88 1.82 1.13 1.21 2.35
Φιορεντίνα - Μπασακσεχίρ / Εκτίμηση

Πολύ κοντά στην πρόκριση η Φιορεντίνα, εξασφαλισμένοι οι Τούρκοι και βάσει ισχυρότερου κινήτρου ο άσος έχει λογική. Όχι όμως και αξία (1.66).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr