Ποδόσφαιρο

Champions League: Λίβερπουλ – Νάπολι, πρωτιά με γκολ!

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 10:27

Οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου “συγκρούονται” με φόντο την… πρωτιά, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να ξεφύγει στο σκορ!

Champions League: Λίβερπουλ – Νάπολι, πρωτιά με γκολ!

22:00, Cosmote Sport 2 HD

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έκανε κάκιστο πρώτο ημίωρο στην έδρα του Άγιαξ, με κάποιον τρόπο κράτησε το μηδέν, ωστόσο μετά το 0-1 έκανε περίπατο. Τέταρτη διαδοχική νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την προβληματική πρεμιέρα, έχει περάσει στους «16» και ρίχνει 2η τη Νάπολι αν τη νικήσει με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά. Έχει 2-1-0 εντός έδρας με τη Νάπολι, σπανίζει η ισοπαλία όταν υποδέχεται ομάδες από την Ιταλία (9-1-6). Το Σάββατο έχασε 2-1 εντός έδρας από τη Λιντς, συνεχίζει την απογοητευτική πορεία στην Αγγλία καθώς βρίσκεται στο -15 απο την κορυφή, ακολουθεί εκτός έδρας ματς με τη Τότεναμ.

Με αλλαγές
Αρκετές αν και γνωστές οι περισσότερες απουσίες, δεν υπολογίζονται και πάλι οι Ντίας (ε. 3/1, 8/3), Κεϊτά (μ.), Ζότα (ε. 4/0, 4/0), Μάτιπ (α. 3/1, 4/0). ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας έχουν μείνει οι Οξλέιντ Τσαμπερλέιν, Κεϊτά (μέσοι). Δεν αποκλείεται ο Κλοπ να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Διαθέσιμοι οι Κονατέ (στόπερ) και Ράμσεϊ (μπακ) που διεκδικούν μάλιστα φανέλα βασικού.

Πιθανή σύνθεση: Άλισον – Ράμσεϊ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Τζόουνς, Μίλνερ, Έλιοτ – Καρβάλιο, Φιρμίνο, Νούνιες

Νάπολι

Η Νάπολι μπορεί να αγωνίστηκε με αλλαγές, αλλά σκόραρε δύο φορές στο πρώτο εικοσάλεπτο, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα με τη Ρέιντζερς, με περισσότερη προσοχή το σκορ θα μπορούσε να… ξεφύγει. «Πέντε στα πέντε», πορεύεται με το απόλυτο των βαθμών και τερματίζει 1η αρκεί να μην χάσει με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά στο «Ανφιλντ». Δεν έχει νίκη επί αγγλικού εδάφους (0-4-6), θα προσπαθήσει να τερματίσει αήττητη για 2η σερί παρουσία σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ. Το Σάββατο επικράτησε 4-0 εντός της Σασουόλο, σταθερά κορυφή στην Α’ Ιταλιας. “Τρένο”, μετρά 13 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!

Διαρκές «φρεσκάρισμα»
Εκτός δράσης παραμένει ο Ραχμάνι (α. 3/0, 8/0) και παρά το ότι είναι δεδομένες οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αυτές θα αφορούν μόνο σε παίκτες που βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή στο ενεργό ροτέισον.

Πιθανή σύνθεση: Μερέτ – Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ζουάν Ζέσους, Ολιβέρα – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Οσίμεν, Κβαρατσκέλια

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.95 3.8 3.5 2.57 1.48 1.61 2.27 1.44 2.57 1.3 1.25 1.87
Λίβερπουλ - Νάπολι / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, με περίσσιο επιθετικό ταλέντο όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Η Νάπολι δεν θα… κρυφτεί και μπορεί να σκοράρει στο “Ανφιλντ” όπως περιμένουν και οι μπουκ και χαρακτηριστικό είναι πως ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over “πληρώνει” στο αδιάφορο 1.75. Θα προτιμήσουμε το early goal (πριν το 25’) στο 1.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr