Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρεν - ΑΕΚ Λάρνακας, ανοιχτό παιχνίδι στη Γαλλία!

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 10:59

Η Ρεν θα κυνηγήσει τη πρωτιά του ομίλου απέναντι στους Κύπριους απόψε. 

Europa League: Ρεν - ΑΕΚ Λάρνακας, ανοιχτό παιχνίδι στη Γαλλία!
Ρεν

Το φυσάει και δεν κρυώνει ακόμα η Ρεν. Αυτοκτόνησε απέναντι στους Τούρκους, και ενώ προηγήθηκε με 0-3, κατάφερε να ισοφαριστεί σε 3-3. Έτσι απόψε θέλει νίκη επί των Κυπρίων και ευελπιστεί σε καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Φενέρ, αν και αυτή κερδίσει την Ντιναμό Κιέβου, για να περάσει ως πρώτη. Εκτός και αν χάσουν οι Τούρκοι και φέρει ισοπαλία. Όσο για το πρωτάθλημα, είναι αήττητη 9 αγωνιστικές έχοντας 5 σερί νίκες. Νίκησε εύκολα με 3-0 τη Μονπελιέ. Δείχνει πολύ καλή εικόνα και είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Αγωνιστικά νέα

Γνωστά τα προβλήματα της ομάδας αφού εδώ και καιρό είναι έξω τρεις ποδοσφαιριστές. Στα θετικά ότι επιστρέφει ο Ντουέ.

ΑΕΚ Λάρνακας

Ιστορική πρόκριση από τον όμιλο για την ΑΕΚ Λάρνακας, που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ντιναμό Κιέβου 3-3 την προηγούμενη αγωνιστική. Αποτέλεσμα που της «σφράγισε» την 3η θέση, συνεχίζει στο Κόνφερενς Λιγκ και έγινε η 2η κυπριακή ομάδα που προκρίνεται από όμιλο διασυλλογικής διοργάνωσης μετά τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν ορεξάτη μετά τη μεγάλη πρόκριση και έτσι φιλοδώρησε με 4 γκολ την Καρμιώτισσα. «Αν δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, θα υποφέρουμε», η δήλωση του Όλτρα. Θα έχει και μερικούς οπαδούς της μαζί για συμπαράσταση.

Αγωνιστικά νέα

Μαζεύτηκαν αρκετές απουσίες η αλήθεια είναι που φτάνουν στο σύνολο τις 9. Οι τελευταίες σημαντικές είναι των Άλτμαν και Φαράζ. Επιστρέφει μόνο ο Εγγλέζου.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.19 7.35 11.5 3.1 1.35 1.78 2 1.94 1.77 1.03 1.11 4.75
Ρεν - ΑΕΚ Λάρνακας / Εκτίμηση

Σε πολύ κατάσταση η Ρεν, σκοράρει εύκολα. Το ίδιο και η ΑΕΚ που δεν πρόκειται να κλειστεί αφού δεν έχει κάποιο σκοπό. Πάμε με το over 3,5 (1.98).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr