Ποδόσφαιρο

Europa League: Φέγενορντ – Λάτσιο, “τελικός” με γκολ!

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 11:05

Οι δύο ομάδες ρίχνουν τα… ρέστα τους στο τελευταίο ματς του πιο αμφίρροπου ομίλου της διοργάνωσης που μπορεί να “ξεφύγει” στο σκορ.

Europa League: Φέγενορντ – Λάτσιο, “τελικός” με γκολ!

19:45, Cosmote Sport 7 HD

Φέγενορντ

Οδυνηρή ήττα για την Φέγενορντ που σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μοιραία το πλήρωσε στην πιο μοιρασμένη επανάληψη όπου δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις απο τη Στουρμ Γκρατς. Δεν ορίζει πλέον την μοίρα της, μπορεί να βρεθεί 1η αλλά ακόμα και 4η στο πιο αμφίρροπο γκρουπ. Χρειάζεται νίκη (ενδεχόμένως και με +2 γκολ) για να ελπίζει σε μια απο τις δύο πρώτες θέσεις, ή ίδιο/καλύτερο αποτέλεσμα απο τη Μίντιλαντ έστω για την 3η θέση. Δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ώστε να προετοιμαστεί για το καθοριστικό ευρωπαϊκό ματς.

Χωρίς Ιντρίσι
Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Ιντρίσι. Εκπλήξεις προανήγγειλε ο Αρνε Σλοτ στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.

Πιθανή σύνθεση: Μπάιλοου – Πέντερσεν, Τράουνερ, Ράσμουσεν, Χάντσκο – Κόκτσου, Τίμπερ, Χέιρτραουντα – Σιμάνσκι, Χιμένες, Ντίλροσουν

Λάτσιο

Η Λάτσιο τα… χρειάστηκε κόντρα στη Μιντιλαντ αλλά έδειξε αντοχές και κατάφερε να “γυρίσει” το σκορ. Κομβικό τρίποντο, “πάτησε” στην κορυφή και αν δεν ηττηθεί στην Ολλανδία κατακτά μια εκ των δύο πρώτων θέσεων. Με νίκη είναι πρώτη, αρκεί να μην καλύψει την συνολική διαφορά τερμάτων η Στουρμ Γκρατς. Το καλό κλίμα χάλασε η απρόσμενη ήττα από την Σαλερνιτάνα την Κυριακή για το πρώτάθλημα, πρώτη μετά από έξι αγωνιστικές στην Serie A σε ματς που “κιτρινίστηκε” ο ηγετικός Μιλένκοβιτς και θα χάσει το επερχόμενο ντέρμπι με τη Ρόμα. Ο Μαουρίσιο Σάρι… έκραξε την ολλανδική ομοσπονδία που έδωσε… ρεπό στη Φέγενορντ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Με Λατσάρι
Εξέτισε ο βασικός πλάγιος αμυντικός Λατσάρι, δεν υπολογίζεται και πάλι ο ηγετικός επιθετικός Ιμόμπιλε. Ακολουθεί ντέρμπι με τη Ρόμα.

Πιθανή σύνθεση: Προβεντέλ – Λάτζαρι, Καζάλε, Πάτρικ, Χισάι – Μιλίνκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Μπάσιτς – Καντσελιέρι, Φελίπε Άντερσον, Τζακάνι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.12 3.82 3.24 2.6 1.48 1.62 2.25 1.42 2.62 1.37 1.25 1.71
Φέγενορντ - Λάτσιο / Εκτίμηση

Ντέρμπι με τα… όλα του καθώς ο χαμένος μπορεί να μείνει και εκτός Ευρώπης! Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση και ένα γρήγορο γκολ μπορεί να μετατρέψει σε… ροντεό το ματς. Έχει τύχη ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over (2.40) που πολλάκις έχει επαληθευτεί φέτος στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr