Ποδόσφαιρο

Europa League: Σέριφ Τίρασπολ - Ομόνοια, κρατάει τη τύχη στα χέρια της!

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 11:16

Η Σέριφ έχει τον πρώτο λόγο για τη πρόκριση στο Κόνφερενς. 

Europa League: Σέριφ Τίρασπολ - Ομόνοια, κρατάει τη τύχη στα χέρια της!
Σερίφ Τιρασπόλ

Μετά την ήττα με 3-0 από την Μάντσεστερ Γ., απώλεσε κάθε ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα. Κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με τη συνέχεια στο Κόνφερενς, καθώς συνεχίζει ακόμα κι αν ηττηθεί με 2 γκολ διαφορά από την Ομόνοια. Φυσικά και δεν μπορούσε να πάρει κάτι καλύερο από αυτό το παιχνίδι. Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε στο πρωτάθλημα την Ντάτσια 2-1. Λιγοστεύουν τα προβλήματα για τον υπηρεσιακό Μιχαήλοφ, εξέτισε ο Ζοχούρι. Αμφίβολοι οι Ουατάρα και Σαλιφού, ανάσες πήρε ο Ατιέμβουεν.

Ομόνοια

Ήττα με 2-0 από τη Σοσιεδάδ εντός έδρας τη προηγούμενη αγωνιστική. Έτσι κυνηγάει ένα θαύμα μόνο για τη κατάληψη της 3η θέσης. Οι «πράσινοι» υστερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη σημερινή αντίπαλο και θα πρέπει να τη κερδίσουν με τρία γκολ διαφορά, «ισοφαρίζοντας» το σκορ του πρώτου αγώνα και θα υπερτερούν στο συντελεστή τερμάτων. Βέβαια δεν είναι και στη καλύτερη κατάσταση, αν και νίκησε με 2-0 την Ανόρθωση τη προηγούμενη Δευτέρα για το πρωτάθλημα. «Πιστεύω στα θαύματα. Και 1% πιθανότητες να έχουμε, θα τις κυνηγήσουμε», είπε ο κόουτς Φερέρα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.4 3.65 1.7 2.1 1.27 3.7 1.82 1.88 1.28 1.32 1.74
Σερίφ Τιρασπόλ - Ομόνοια / Εκτίμηση

Η Ομόνοια καίγεται για τα γκολ όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τρυπήσει τη κλειστή λειτουργία της Σέριφ. Δύσκολο ματς, καλύτερα το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr