Ποδόσφαιρο

Europa League: Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως παλιά στο 2.20!

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 11:28

Οι εξαιρετικοί στην διοργάνωση γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Europa League: Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως παλιά στο 2.20!

19:45, Cosmote Sport 3 HD

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Αποστολή εξετελέσθη για την Σοσιεδάδ που παρότι αγωνίστηκε με αλλαγές, επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς απο την Κύπρο συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις. Αποτελεί την μοναδική ομάδα που μετρά 5/5 στην διοργάνωση και ορίζει την μοίρα της για την πρωτιά, χρειάζεται νίκη, ισοπαλία ή ήττα με ένα γκολ διαφορά για να τα καταφέρει. Έχασε πάντως την συνέπεια της εντός συνόρων, την Κυριακή δεν τα κατάφερε με τη Μπέτις (0-2) και για πρώτη φορά φέτος μετρά δύο σερί ήττες.

Με απουσίες
Δεν λείπουν πάντως τα προβλήματα, έχασαν το τελευταιο ματς πρωταθλήματος και δύσκολά θα προλάβουν και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση οι ηγετικοί Κούμπο (ε) και Σίλβα (μ-ε). Όπως και τις τελευταίες εβδομάδες δεν υπολογίζονται οι Μουνιόθ (α), Μπαρνετσέα (ε), Οιαρθάμπαλ (ε).

Πιθανή σύνθεση: Ρεμίρο – Γκοροσάμπελ, Θουμπέλδια, Λε Νορμάν, Ρίκο – Μπράις Μέντεθ, Θουμπιμέντι, Μερίνο – Ρ. Ναβάρο – Κ. Φερνάντεθ, Σόρλοθ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, επικράτησε της Σέριφ. Μετά την πρεμιέρα των ομίλων, μετρά 4/4 και εξασφάλισε ήδη μια θέση στην πρώτη δυάδα αλλά για την πρώτη θέση χρειάζεται διπλό με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Βελτιωμένη εσχάτως στην Πρέμιερ Λιγκ, προέρχεται από επικράτηση επι της Γουεστ Χαμ (1-0) και πλησίασε σε απόσταση βολής την πρώτη τετράδα, ενώ έμεινε αήττητη στον εξαιρετικό Οκτώβριο σε όλες τις διοργανώσεις (6-2-0).

Με αλλαγές
Πλήγμα με τον τραυματισμό του βασικού στόπερ Βαράν που πλέον… παλεύει για να προλάβει το επερχόμενο Μουντιάλ. Έμειναν εκτός αποστολής και οι εξτρέμ Αντονι και Σάντσο, επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά κρίθηκε ανέτοιμος ο χρήσιμος επιθετικός Μαρσιάλ.

Πιθανή σύνθεση: Ντε Χέα – Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Μαλάσια – ΜακΤόμινι, Μπρ. Φερνάντες, Φρεντ – Ελάνγκα, Γκαρνάτσο, Κρ. Ρονάλντο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.6 3.2 2.12 1.71 2.1 1.25 3.75 1.85 1.85 1.7 1.32 1.3
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με την Σοσιεδάδ να παίζει για δύο αποτέλεσματα και την φορμαρισμένη Γιουνάιτεντ να παίζει τα… ρέστα της για την πρόκριση. Με απουσίες και οι δύο ομάδες, αλλά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πιο “γεμάτοι” και μπορούν να… αντέξουν στα δύσκολα. “Παίζεται” το διπλό στο 2.20.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr