Ποδόσφαιρο

Europa League: Μίντιλαντ – Στουρμ Γκρατς, όλα για όλα!

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 11:54

“Τελικός” στο Χέρνιγκ καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες για την πρόκριση και ποντάρουμε έτσι σε επιλογή… υπομονής.

Europa League: Μίντιλαντ – Στουρμ Γκρατς, όλα για όλα!
Μίντιλαντ


Η Μιντιλαντ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στην “αιώνια πόλη”, προηγήθηκε και είχε δοκάρι στο 2-1 αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει έστω με τον βαθμό. Δεν ορίζει πλέον την μοίρα της, χρειάζεται νίκη για να κατακτήσει μια εκ των δύο πρώτων θέσεων, ενώ με καλύτερο αποτέλεσμα απο την Φέγενορντ κατακτά την 3η θέση. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά απο δέκα αγωνιστικές σε όλες τις διοργανώσεις, την Δευτέρα με το… μυαλό στον ευρωπαϊκό τελικό, ηττήθηκε απο την Οντένσε στο πρωτάθλημα.
Χωρίς Σόρενσεν
Αμφίβολος ο βασικός μέσος Σόρενσεν, διαθέσιμος ο στόπερ Σβιατσένκο που ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα, μακροχρόνια απουσιάζει ο λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός Μπρουμάδο που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Πιθανή σύνθεση: Λεσλ – Τιχόσεν, Ντάλσγκορντ, Σβιατσένκο, Παουλίνιο – Όλσον, Μαρτίνεζ, Εβάντερ – Ντρέιερ, Καμπά, Ίσακσεν

Στουρμ Γκρατς

Σπουδαία νίκη για τη Στουρμ Γκρατς που μπορεί να τα… χρειάστηκε ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχε υπομονή και με γκολ στις καθυστερήσεις έκαμψε την αντίσταση της Φέγενορντ. Κομβικό τρίποντο, με ισοπαλία στη Δανία εξασφαλίζει μια θέση στην πρώτη δυάδα ενώ με καλύτερο αποτέλεσμα απο την Λάτσιο κατακτά την πρώτη θέση του ομίλου. Συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και εντός συνόρων, στο τελευταίο ματς επικράτησε της Ριντ και διατηρήθηκε στην καταδίωξη της πρωτοπόρου Σάλτσμπουργκ.

Χωρίς Λιούμπιτς
Πλήγμα η απουσία του βασικού μέσου Λιούμπιτς που συμπλήρωσε κάρτες, αμφίβολος ο βασικός μέσος Χιρλάντερ, δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού μέσου Ντεμάκου.

Πιθανή σύνθεση: Σίμπενχαντλ – Γκαζιμπέγκοβιτς, Βάθριτς, Αφενγκράμπερ, Ντάντε – Γκόρενς Στάνκοβιτς, Χόρβατ, Πρας – Κιτεϊσβίλι – Αχέτι, Μπόβινγκ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.6 3.5 2 1.78 1.38 2.95 1.64 2.12 1.31 1.28 1.75
Μίντιλαντ - Στουρμ Γκρατς / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση και οι μπουκ μάλλον αδικούν τους φιλοξενούμενους. Η αξία ειναι στο Χ2, περιμένουμε μάχη υπομονής και έχει τύχη η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (2.20).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr