Ποδόσφαιρο

Conference League: Παιχνίδια φωτιά που κρίνονται προκρίσεις!

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 11:58

Σε πολλούς ομίλους ακόμα κάποιες προκρίσεις είναι ανοιχτές, και θα πέσουν κορμιά σήμερα για ένα εισιτήριο! 

Conference League: Παιχνίδια φωτιά που κρίνονται προκρίσεις!

ΓΑΝΔΗ - ΜΟΛΝΤΕ

Θέλει μόνο νίκη για να προσπεράσει την αντίπαλό της και να πάρει τη 2η θέση, και να προχωρήσει στους 16 της διοργάνωσης. Την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε στην Ιρλανδία την αδύναμη Σάμροκ Ρόβερς. Αν και πήγε ως φαβορί, δεν μπόρεσε να επικρατήσει. Αρκέστηκε στην ισοπαλία με 1-1. Έτσι και αλλιώς ο σημερινός αγώνας θα ήταν τελικός. Δεν είναι σταθερή ομάδα καθόλου και είναι με τις ώρες της.

Να μη χάσει σήμερα θέλει πλέον για να βγει 2η η ομάδα του Έρλινγκ Μούε μετά την ποδοσφαιρική αυτοκτονία που διέπραξε την περασμένη Πέμπτη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Τζουργκάρντεν, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2, αν και είχε προηγηθεί 2-0 στο εικοσάλεπτο. Στο πρωτάθλημα, όπου είναι ήδη πρωταθλήτρια, πέτυχε τη 15η σερί νίκη, επικρατώντας 4-1 εκτός της Βίκινγκ.

Εκτίμηση: Αμφίρροπη αναμέτρηση, ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο. Οι δύο ομάδες είναι στα ίδια μήκη κύματος, οπότε το goal/goal (1.62) ίσως μας καλύψει.

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Για δύο αποτελέσματα παίζει σήμερα η Σίλκεμποργκ, αφού αν δεν ηττηθεί θα συνεχίσει την πορεία της στην Ευρώπη. Αν ηττηθεί τότε το ευρωπαϊκό όνειρο τελειώνει εδώ. Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί σήμερα, η ομάδα του Κεντ Νίλσεν συνέχισε να εντυπωσιάζει παρότι έφυγε ηττημένη από τη Γουέστ Χαμ με το οριακό 1-0. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε εντός έδρας από τη γειτόνισσα Βίμποργκ με 2-1.

Μόνο αν πάρει το «τρίποντο» θα προσπεράσει αντίπαλό της και θα εξασφαλίσει τη 2η θέση του γκρουπ, που οδηγεί στους 16 του θεσμού. Την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξένησε τη Στεάουα, στο ντεμπούτο του Φέλντμαν στον πάγκο της, και δεν μπόρεσε να κερδίσει παρά το ότι προηγήθηκε 2 φορές. Τελικό 2-2. Την Κυριακή για το πρωτάθλημα, νίκησε 4-2 την Έουπεν.

Εκτίμηση: Tην τύχη στα χέρια της κρατάει η Σίλκεμποργκ, καθώς σε περίπτωση που αποφύγει την ήττα σήμερα θα συνεχίσει στον θεσμό. Η Άντερλεχτ ψάχνει μόνο τη νίκη. Αρκετές εμφανίσεις στο goal/goal στα παιχνίδια των δύο ομάδων, γιατί όχι και σήμερα. Goal/goal (1.65).

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Με στόχο τη νίκη η Σλάβια στην τελευταία «στροφή» των ομίλων του Conference League, ώστε να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού, βάζοντας σίγουρα από κάτω της την αποψινή της αντίπαλο. Θέλει νίκη και γκέλα της Κλουζ ώστε να βγει πρώτη. Σε διαφορετική περίπτωση, ούσα στην 3η θέση του σχετικού γκρουπ, υστερώντας στην ισοβαθμία της ομάδας της Ρουμανίας χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνη για την 2η θέση. Tη προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τη Μπάλκανι με σκορ 1-0.

Η Σίβασπορ καθάρισε τη Κλουζ με 3-0, σε ένα ματς που εμφανίστηκε αποτελεσματική και σοβαρή. Δεύτερη σερί νίκη και πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να είναι σίγουρα στην 1η θέση. Σε περίπτωση ήττας, τερματίζει 2η, ακόμη και αν κερδίσει η Κλουζ την Μπάλκανι, μιας και υπερτερεί στην ισοβαθμία. Τη Δευτέρα, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, ηττήθηκε 2-0 εντός από την Αντάλιασπορ.

Εκτίμηση: Η Σλάβια λογικό φαβορί του ζευγαριού. Έχει αρκετές απουσίες όμως. Πάμε με το over 2,5 (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr