Ποδόσφαιρο

Conference League: Τρία ακόμη παιχνίδια στη κόψη του ξυραφιού!

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 12:29

Ακόμη τρία παιχνίδια που είναι στη κόψη του ξυραφιού. 

Conference League: Τρία ακόμη παιχνίδια στη κόψη του ξυραφιού!

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΝΙΣ

Το 1-0 κόντρα στη Σλοβάτσκο η Κολωνία της έδωσε το δικαίωμα να ελπίζει στον αποψινό τελικό για πρόκριση. Κόντρα στη Νις θέλει μόνο νίκη για την πρόκριση. Με ισοπαλία, και να χάσει η Παρτιζάν από τη Σλοβάτσκο, υστερεί στην ισοβαθμία. Εν μέσω κούρασης και πολλών προβλημάτων πήρε την ισοπαλία στην Bundesliga με 1-1 κόντρα στη Χόφενχαϊμ.

Νίκησε την Παρτιζάν με 2-1 και έτσι απόψε της αρκεί η ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Με ίδιο αποτέλεσμα με την Παρτιζάν, νίκη ή ισοπαλία, βγαίνει πρώτη στον όμιλο. Με ήττα για να προκριθεί, θα πρέπει οι Σέρβοι να χάσουν εντός από την ΑΕΚ Λάρνακας. Με καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς επικράτησε με 2-1 της Παρτιζάν. Προέρχεται από σπουδαίο διπλό στο Λοριάν με 2-1.

Εκτίμηση: Η Κολωνία έχει αρκετά προβλήματα που ίσως μπορέσει να τα εκμεταλλευτεί η Νις. Πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ (2.02) που μοιάζει πιο safe.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Νις και υποχώρησε στη δεύτερη θέση, μειονεκτώντας στην ισοβαθμία με τον γαλλικό σύλλογο. Με νίκη απόψε θα κατακτήσει την πρώτη θέση, αν έχει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Νις. Με ισοπαλία θα παραμείνει 2η ό,τι κι αν γίνει στο Νις - Κολωνία. Με ήττα θα χρειαστεί νίκη της Νις για να πάρει τη 2η θέση. Την περασμένη Κυριακή, με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, επιβλήθηκε 4-0 εντός έδρας της Ράντνιτσκι Νις και παρέμεινε στο -7 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ήττα με 1-0 από τη Κολωνία, την άφησε ουραγό και αποκλεισμένη, ρίχνοντας πλέον το βάρος στο πρωτάθλημα, καθώς όπως έχει φανεί στη σεζόν δεν έχει τα φόντα για μια σοβαρή ευρωπαϊκή πορεία. Για το πρωτάθλημα το παιχνίδι απέναντι στην Σπάρτα Πράγας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στις 9/11.

Εκτίμηση: Η Παρτίζαν κρατά την τύχη στα χέρια της και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αντιμετωπίζει μία αδιάφορη βαθμολογικά αντίπαλο. Πάμε με το 1 (-0.75) σε απόδοση 1.72.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

Μετά το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Βασιλείας, χρειάζεται νίκη κόντρα στη Σλόβαν και παράλληλα ήττα ή ισοπαλία της Πιούνικ απέναντι στη Βασιλεία για να εξασφαλίσει νέα ιστορική πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση. Κατάφερε και έφερε στα ίσια από 2-0 σε 2-2 το παιχνίδι και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Πρωτάθλημα και κύπελλο είναι ήδη στη κατοχή της, οπότε αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς εκεί.

Με επική ανατροπή επικράτησε 2-1 της Πιούνικ την προηγούμενη, εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Ζαλγκίρις κι έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τη Βασιλεία. Μάλιστα, πλεονεκτεί της ελβετικής ομάδας στην ισοβαθμία, κάτι που σημαίνει πως εξασφαλίζει θέση στη δυάδα αν δεν ηττηθεί, ενώ με νίκη τερματίζει στην κορυφή και κλείνει εισιτήριο στους «16». Το ματς της χρονιάς το αντιμετωπίζουν στο σύλλογο και πως να κάνουν αλλιώς! Για το πρωτάθλημα κέρδισε την ουραγό Λιπτόβσκι με 1-0.

Εκτίμηση: Η Ζαλγκίρις έχει τον ενθουσιασμό και το κίνητρο, αλλά η Σλόβαν είναι πιο έμπειρη και μετρημένη ομάδα. Πάμε με το 2X & over 1,5 (1.83).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr