Ποδόσφαιρο

Α’ Πορτογαλίας: Τσάβες – Σάντα Κλάρα, δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 11:34

Το “διαβασμένο” under περνά σε πρώτο πλάνο στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 12η αγωνιστική.

Α’ Πορτογαλίας: Τσάβες – Σάντα Κλάρα, δεν… ξεφεύγει το σκορ!
Τσάβες

Λίγα πράγμαρα απο την Τσάβες που δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση κόντρα στη Μπενφίκα (5-0). Παρά την καλή εικόνα που είχε εκτός έδρας (με τρία «διπλά» στα πέντε προηγούμενα ματς), στο «Ντα Λουζ» παρασύρθηκε από τους «αετούς» έχοντας δεχτεί ήδη δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Τέταρτο ΝG στα έξι τελευταία παιχνίδια. Τρία under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Δεν έχει χάσει στα 4 τελευταία ματς στο σπίτι της.


Χωρίς Γκίμα
Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός μέσος Γκίμα, δεν υπολογίζονται και πάλι οι Ομπιόρα, Σαρ (μέσοι), Μπρούνο Λάνγκα (αμ.). Διαθέσιμος ο αναπληρωματικός αμυντικός Σάντρο Κρουζ.

Πιθανή σύνθεση: Πάουλο Βίτορ – Μπόργκες, Πονκ, Μόντε, Κρουζ – Τεϊσέιρα, Μορίμ – Μέντες, Ζουνίνιο, Μπένι – Πάτρικ.

Σάντα Κλάρα

Η Σάντα Κλάρα έκανε την έκπληξη και πήρε βαθμό από την Πόρτο, ισοφαρίζοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έχει μόλις δύο νίκες στις πρώτες 11 αγωνιστικές, αλλά αυτή η ισοπαλία πανηγυρίστηκε σαν νίκη και μπορεί να της δώσει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Με το τετράποντο που πήρε στα δύο τελευταία ματς, πήρε ανάσα και ο προπονητής της, Μάριο Σίλβα. Έκτο under 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία παιχνίδια.


Τα… γνωστά
Δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα, δεν υπολογίζεται και πάλι ο μπακ Πάουλο Ενρίκε, γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Ντομίνγκος, Ζορντάο, Κοστίνια (μέσοι), Πάουλο Ενρίκε (αμ.). Επιστρέφει ο βασικός τερμ. Περέιρα.

Πιθανή σύνθεση: Μπατίστα – Σανιά, Πάουλο, Τασάνο, Κιντίγια – Καρβάλιο, Μπόμσιν -Αλάνο, Ρικαρντίνιο, Ρίλντο – Ταγκάβα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 2.95 3.15 1.51 2.37 1.16 4.5 2.02 1.7 1.35 1.34 1.54
Τσάβες - Σάντα Κλάρα / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες χωρίς πολλές διαφορές και με ουσιαστικά ίδιους στόχους. Η ισοπαλία περνά σε πρώτο πλάνο, πέραν του λογικού under που προσφέρεται όμως σε “διαβασμένη” τιμή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr