Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: “Καθαρή” νίκη για Πόρτο

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 12:08

Το combo διπλό των “δράκων” στην έδρα της άσημης Μάφρα ξεχωρίζει απο το σημερινό πρόγραμμα των αναμετρήσεων για την φάση των “32”.

Κύπελλο Πορτογαλίας: “Καθαρή” νίκη για Πόρτο

Αναμετρήσεις κυπέλλου για την φάση των “32”.
Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ - ΑΡΟΥΚΑ

Ούτε η αλλαγή τεχνικού βελτίωσε την εικόνα της Ζιλ Βιθέντε που προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Πορτιμονένσε, στο ντεμπούτο του Κάρλος Κούνια μετά την απόλυση του Ίβο Βιέιρα. Μετρά πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα, στα επτά τελευταία έχει επικρατήσει μόνο της άσημης Σέρπα (4η Κατηγορία) στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου.

Η Αρούκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από «διπλό» επί της Βιζέλα, ενώ είχε προηγηθεί και η νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και διεύρυνε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ποντάρει στην άμυνα, μετρά τέσσερα under στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βιοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το γκολ/γκολ στο 1.91.

ΜΑΦΡΑ – ΠΟΡΤΟ

Δύσκολη φαντάζει η αποστολή της Μάφρα, που… ετοιμάζεται για μαζεμένες αποστολές κόντρα στην Πόρτο καθώς θα αντιμετωπίσει τους “δράκους” και στο Λιγκ Καπ. Μέτρια η πορεία της στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας όπως μαρτυρά και το 4-3-5. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μαρίτιμο.

Η Πόρτο αποκτά σταδιακά συνέπεια στην απόδοση της, προερχόμενη απο άνετη επικράτηση επί της Πάσος Φερέιρα στο πρωτάθλημα όπου καταδιώκει τη Μπενφίκα. Είχε προηγηθεί η πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ. Αλλαγές προανήγγειλε ο τεχνικός Κονσεϊσάο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμενόμενος ο ισχυρός φαβορισμός της Πόρτο που ακόμα και με αλλαγές δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Συνδυάζουμε το διπλό με no goal στο 1.95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr