Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Δοκιμασία για Γκενκ!

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022 - 11:17

Η εξόρμηση της Γκενκ στο Βέστερλο ξεχωρίζει απο το σημερινό πρόγραμμα, φεστιβάλ τερμάτων αναμένεται στο Λόμελ – Ζ. Βάρεγκεμ!

Κύπελλο Βελγίου: Δοκιμασία για Γκενκ!

Νοκ άουτ αναμετρήσεις για την φάση των “32”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθει παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΛΟΜΕΛ – Ζ. ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Η Λόμελ χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, έκαμψε την αντίσταση της Λα Λουβιέρ και πήρε την πρόκριση. Στο κύπελλο θα ψάξει την διάκριση καθώς στο πρωτάθλημα αδυνατεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική παρουσιάζοντας μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση της, όπου μετρά τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Δύσκολα ο βασικός τερματοφύλακας ντε Μπουσέρ.

Το κύπελλο φαντάζει μάλλον πολυτέλεια την παρούσα φάση που πασχίζει να απεγκλωβιστεί απο την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση επιμένει να στηρίζει τον τεχνικό Λεγιέ αλλά παρά την βελτίωση των τελευταίων εβδομάδων (2-1-2), παραμένει στα χαμηλά. Αξιόπιστη στα υψηλά σκορ, μετρά έξι κολλητά over. Στον αγώνα πρωταθλήματος αποβλήθηκε άλλα άσκησε έφεση ο βασικός Σισακό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγα πράγματα η Λόμελ, αλλά η Ζ. Βάρεγκεμ έχει… μπροστά της το εξάποντο στο πρωτάθλημα με την Εουπεν. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο “διαβασμένο” πάντως 1.90.


ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΜΠΕΙΡΣΟΤ

Η αναμέτρηση του κυπέλλου έρχεται σε ιδανικό σημείο για την Σερκλ Μπριζ που με αργά αλλά σταθερά βήματα βρήκε τα πατήματα της. Μετά την απομάκρυνση του τεχμικού Ταλχαμερ παρουσιάζεται μεταμορφωμένη και “τρέχει” ένα εντυπωσιακό αήττητο πέντε αγωνιστικών (4-1-0) αποκτώντας ελπίδα για το πλασάρισμα στην πρώτη 8αδα.

Η Μπέιρσχοοτ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της άσημης Νόκε (Γ’ Κατηγορία) και πήρε εύκολα την πρόκριση στον προηγούμενο γύρο. Πιο απαιτητικό βέβαια πλέον το έργο της κόντρα σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας απο την οποία η ίδια υποβιβάστηκε πέρυσι. Θετική η πορεία της στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο ματς επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Λόμελ, έχει επιτύχει τα περισσότερα διπλά απο κάθε άλλη ομάδα στην Β΄ Κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σερκλ Μπριζ έχει βρει για τα… καλά ρυθμό και έχει τον πρώτο λόγο. Η Μπέιρσοτ θα αγωνιστεί πάντως χωρίς άγχος και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Κρατάμε το γκολ/γκολ στο 1.70.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΓΚΕΝΚ

H Βέστερλο χρειάστηκε να αγωνιστεί και στον προηγούμενο γύρο ούσα νεοφώτιστη όπου τα… χρειάστηκε μάλιστα μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Ααλστ (4η Κατηγορία). Πραγματοποιεί μια άκρως θετική σεζόν τηρουμένων των αναλογιών καθώς κόντρα στα προγνωστικά βρίσκεται στην πρώτη 8αδα. Άτυχη στο τελευταίο ματς“φλέρταρε” με το διπλό στην έδρα της Ουνιόν αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Ο αγώνας κυπέλλου έρχεται σε ιδανική συγκυρία για την Γκενκ που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα όπου… σπάει τα ρεκόρ. Την Παρασκευή επικράτησε άνετα της Σαρλερουά (4-1) με τον Πολ Ονουάτσου να πετυχαίνει και τα τέσσερα γκολ και συνέχισε τις… τρελές πτήσεις καθώς μετρά εννέα σερί νίκες, ενώ παραμένει αήττητη απο την πρεμιέρα (24/7) και έκτοτε “τρέχει” 14-1-0!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρένο η Γκενκ που…. Σκοράρει με χίλιους τρόπους φέτος και δικαίως φαντάζει φαβορί και στο Βέστερλο. Αποδεκτό το 1.90 στο διπλό, οι πιο… τολμηροί μπορούν να το συνδυάσουν και με γκολ/γκολ στο 3.45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr