Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ: Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι, έχουν ποιότητα ακόμα και στον πάγκο!

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022 - 11:51

Πρόωρο ντέρμπι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, με Σίτι και Τσέλσι να κοντράρονται. 

Λιγκ Καπ: Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι, έχουν ποιότητα ακόμα και στον πάγκο!
Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από δύσκολο παιχνίδι με τη Φούλαμ. Φυσικά έγινε δύσκολο στη πορεία, αφού έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 26', και χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 95' για να πάρει τη νίκη. Παραμένει η ομάδα του Γκουαρδιόλα 2η και στο -2 από την Άρσεναλ. Πέρυσι, ως κάτοχοι του EFL Cup το 2021, οι «πολίτες» αποκλείστηκαν στους «16» από τη Γουέστ Χαμ. Στα ευχάριστα γυρίζει ο Φίλιπς, αλλά θα προφυλαχθεί ο Χάαλαντ. Παραμένει έξω ο Γουόκερ, τιμωρημένος είναι ο Κανσέλο.

Πιθανή ενδεκάδα

Moreno, Gómez, Laporte, Rúben Dias, Lewis, Foden, Gündoğan, Palmer, Grealish, Álvarez, Mahrez.

Τσέλσι

Η Τσέλσι υπέκυψε στο εντός έδρας λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ (0-1), δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο 2020, συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) έχοντας περιοριστεί στην έβδομη θέση. Κακή εμφάνιση, δεν άξιζε κάτι και ο προβληματισμός μεγαλώνει. Έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε στα πέναλτι (11-10) από την Λίβερπουλ. Αμφίβολοι είναι οι Κόβατσιτς και Ζορτζίνιο. Τραυματίας παραμένει ο Κέπα, οι Τσίλγουελ, Φοφανά, Τζέιμς και Καντέ δεν είναι διαθέσιμοι εδώ και καιρό.

Πιθανή ενδεκάδα

Mendy, Azpilicueta, Chalobah, Koulibaly, Cucurella, Loftus-Cheek, Zakaria, Gallagher, Pulisic, Broja, Mount.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 4.6 6.3 2.27 1.61 1.5 2.52 1.68 2.05 1.13 1.19 2.6
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι / Εκτίμηση

Μπορεί να παίξουν με αλλαγές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ποιότητά τους πέφτει ή ότι δεν μπορούν να νικήσουν και οι δύο ομάδες. Πάμε με το goal/goal (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr