Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα, άτυπη ρεβάνς!

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 11:48

Η Μάντσεστερ θα θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα από την Άστον Βίλα. 

Λιγκ Καπ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα, άτυπη ρεβάνς!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γνώρισε την 4η ήττα στη φετινή EPL στο 3-1 από την σημερινή της αντίπαλο. Δέχθηκε πολύ γρήγορα 2 γκολ στο παιχνίδι και δεν μπόρεσε ποτέ να ακολουθήσει τον ρυθμό της. Είχε 23 χρόνια να χάσει σε αυτή την έδρα και τελικά το κατάφερε και αυτό. Πέρυσι στη διοργάνωση δεν προχώρησε μακριά. Αποκλείστηκε στον 3ο γύρο, στο Μάντσεστερ, από τη Γουέστ Χαμ με 0-1. Αμφίβολοι λογίζονται οι Άντονι και Σάντσο. Λογικά αρχίζει ο Νταλότ, ενώ υπολογίζεται και ο Γουάν-Μπισάκα.

Άστον Βίλα

Ονειρικό ντεμπούτο έκανε ο κόουτς Έμερι στον πάγκο, οδηγώντας τη στο εμφατικό 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας. Μεγάλη νίκη και ανάσα για την ομάδα. Στον 2ο γύρο εν συνάντησε προβλήματα για να αποκλείσει την Μπόλτον εκτός. Έφτασε σε άνετο 4-1 με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 24'. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, λόγω του ότι έχουν αγωνιστεί με τις προηγούμενες ομάδες τους στον θεσμό, οι Ντεντονκέρ και Μπέντναρεκ. Τραυματίας είναι ο Κοουτίνιο .

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.65 3.95 4.85 2.05 1.74 1.37 3 1.72 2 1.18 1.25 2.17
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα / Εκτίμηση

Τελείως διαφορετικό φυσικά το παιχνίδι σήμερα από αυτό που έδωσαν προχθές οι δύο ομάδες. Φυσικά θα παίξουν ρόλο και οι ενδεκάδες που θα κατεβάσουν οι δύο ομάδες, και η οπτική που έχουν προς το παιχνίδι. Πάμε με το over 2,5 (1.78) , αφού η Βίλα βγάζει ενθουσιασμό με τον Έμερι στον πάγκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr