Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Τα γκολ στο Τότεναμ - Λιντς

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 10:33

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ που θα διεξαχθούν το Σάββατο με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο

Πρέμιερ Λιγκ: Τα γκολ στο Τότεναμ - Λιντς

Πολλά ματς για την Premier League το Σάββατο στο κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος βγάζουν δυνατές προτάσεις και για τα livescores. Η Νιούκαστλ υποδέχεται την Τσέλσι και η Τότεναμ την Λιντς. Το στοίχημα έχει πάρει... φωτιά και οι τιμές στο κουπόνι είναι εξαιρετικές, όπως και τα τα προγνωστικά στοιχήματος.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Μάντσεστερ Σίτι έστω και δύσκολα κέρδισε τη Φούλαμ για την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κέρδισε εντός 2-0 και την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ. Έχει κερδίσει και τα 11 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, όπου πετυχαίνει 2+ γκολ στα τελευταία 15. Ο Χάαλαντ (αμφίβολος) σκοράρει σε έξι σερί εντός, ενώ συνολικά τα γκολ του έχουν δώσει 13 πόντους στην ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα. Εκτός ο μπακ Γουόκερ.

Η Μπρέντφορντ προέρχεται από αποτυχημένα αποτελέσματα, καθώς έμεινε στο 1-1 εντός με Τζίλιγχαμ στο Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη τέσσερις αγώνες, αλλά έχει χάσει έναν από τους τελευταίους πέντε. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στη σεζόν με μόλις τέσσερις πόντους, τελευταία νίκη στην έδρα της Σίτι το 1937. Εκτός ο αναπλ. τερματοφύλακας Στρακόσα, ο μέσος Μπαπτίστ και οι μπακ Γκουντ, Άγιερ, Χίκι, Γιάνσον, αμφίβολος ο μέσος Γιάνελτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σίτι μπορεί να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ σε άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι, αν παίξει ο Χάαλαντ που είχε κάποιες ενοχλήσεις, είναι πρώτος υποψήφιος για σκόρερ.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Μπόρνμουθ κέρδισε 4-1 την Έβερτον μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ και ελπίζει να την κερδίσει και στο πρωτάθλημα καθώς κινδυνεύει να πέσει στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ έχει τέσσερις σερί ήττες πρωταθλήματος, ενώ αγνοεί τη νίκη πέντε αγώνες και έγινε η πρώτη ομάδα που χάνει δύο σερί ματς Πρέμιερ Λιγκ έχοντας προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά. Εκτός οι Λ. Κέλι (μέσος) και Μπρουκς και ο βασικός τερματοφύλακας Νέτο, τιμωρημένος ο μπακ Μέπαμ.

Η Έβερτον έχασε με αλλαγές στο Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ και θέλει να απαντήσει, σε μία έδρα όπου δεν έχει κερδίσει ποτέ σε πέντε επισκέψεις στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν έχει νίκη και γκολ δύο αγωνιστικές Πρέμιερ Λιγκ, ενώ δεν πληρώνει γκολ – γκολ σε πέντε σερί παιχνίδια. Έχει μόλις 3 νίκες σε 26 ταξίδια στην κατηγορία. Eκτός ο μπακ Χολγκέιτ, ο μέσος Τάουνσεντ και ο επιθετικός Κάλβερτ – Λιούιν, αμφίβολοι οι μέσοι Ονανά, Γκέι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπόρνμουθ έδειξε τα δόντια της μεσοβδόμαδα και μπορεί να το ξανακάνει, αυτή τη φορά όμως με under.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Λίβερπουλ προέρχεται από το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα με Τότεναμ, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε στα πέναλτι με αναπληρωματικούς τη Ντέρμπι για το Λιγκ Καπ μετά από ισοπαλία 0-0. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έχασε το προηγούμενο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, στην πρώτη ήττα εκεί μετά από 29 ματς, αλλά κερδίζει συνολικά εννέα από τα τελευταία 10 με Σαουθάμπτον, σκοράροντας 2 τουλάχιστον γκολ σε όλες τις νίκες. Εκτός Αρτούρ (μέσος), Ντίας, Ζότα (επιθετικοί), αμφίβολοι Μάτιπ (μπακ), Μίλνερ, Κεϊτά (μέσοι).

Η Σαουθάμπτον απέλυσε τον Ραλφ Χάζενχουτλ μετά τη συντριβή από τη Νιούκαστλ και παρατάχθηκε με υπηρεσιακό στο μεσοβδόμαδο 1-1 με Σέφιλντ Γουέν. για το Λιγκ Καπ, όπου προκρίθηκε στα πέναλτι. Με Λίβερπουλ θα παραταχθεί με τον νέο τεχνικό Νέιθαν Τζόουνς που ήρθε από Λούτον. Έχει ένα τρίποντο σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει κερδίσει στο Άνφιλντ από το 2013 και δε σκοράρει σε έξι σερί ματς εκεί. Εκτός Λιβραμέντο, Ουόκερ - Πίτερς (μπακ), αμφίβολος ο Λάριος (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: O Σαλάχ δείχνει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του, δεν έχει Μουντιάλ για να φυλαχτεί και μπορεί να οδηγήσει τη Λίβερπουλ στη νίκη με γκολ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Η Νότιγχαμ κέρδισε 2-0 την Τότεναμ στο Λιγκ Καπ εντός έδρας μεσοβδόμαδα, αλλά θέλει νίκες στο πρωτάθλημα, όπου έχει χάσει ένα από τα τέσσερα τελευταία, αλλά έχει μόνο μία νίκη σε 12. Τα δύο τρίποντά της φέτος είναι με 1-0 εντός και σκόρερ Αβονίγι. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ εκτός περιοχής (12), ο Ντιν Χέντερσον είναι ο τερματοφύλακας με το χειρότερο παθητικό (30 γκολ). Εκτός οι μπακ Μπιανκόνε, Ρίτσαρντς, Νιακατέ, Τόφολο και ο μέσος Κόλμπακ.

Η Πάλας πήρε το πρώτο διπλό της σεζόν με Γουέστ Χαμ και έχει τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές και δύο συνεχόμενες, ενώ μεσοβδόμαδα βγήκε εκτός Λιγκ Καπ στα πέναλτι στο Νιούκαστλ, μετά από ισοπαλία 0-0. Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έχει πάρει τους περισσότερους πόντους (12) σε ματς που βρέθηκε πίσω φέτος. Ο Ζαχά με γκολ και ασίστ της έχει δώσει 11 πόντους. Εκτός ο μπακ Ρίτσαρντς και ο μέσος ΜακΆρθουρ, αμφίβολος ο καλός επιθετικός Εντουάρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πάλας μπορεί να τσιμπήσει το Χ, για τη Νότιγχαμ μπορεί να σκοράρει ξανά ο Αβονίγι.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΝΤΣ

Η Τότεναμ προέρχεται από δύο σερί ήττες από Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα και Νότιγχαμ (2-0 εκτός) στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε στην Πρέμιερ Λιγκ έχει τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες βρίσκεται πάντα με δύο γκολ πίσω. Τελευταία φορά που είχε τρεις σερί εντός έδρας ήταν το 2008. Έχει όμως πετύχει τα περισσότερα γκολ από κόρνερ (9) και ο Κέιν τα περισσότερα με κεφαλιές (5). Εκτός ο μπακ Ρομέρο και ο επιθετικός Σον, αμφίβολος ο επιθετικός Ρισάρλισον.

Η Λιντς έχασε 1-0 στην έδρα της Γουλβς για το Λιγκ Καπ αλλά προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τρία σερί γκολ – γκολ και over 2.5. Η ομάδα του Τζέσι Μαρς στο τελευταίο εκτός έδρας ματς είχε σπάσει πολυετή παράδοση με Λίβερπουλ, θέλει το ίδιο με Τότεναμ, όπου δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα από το 2001. Ροντρίγκο και Σάμερβιλ σκοράρουν αμφότεροι σε τρεις σερί αγώνες. Eκτός Ντάλας (μπακ), Φόρσο (μέσος), Σινιστέρα (εξτρέμ), αμφίβολοι Μπάμφορντ (επιθετικός), Γκρέι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τότεναμ μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, αλλά σκοράρουν αμφότερες.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ

Η Γουέστ Χαμ έμεινε εκτός Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα στα πέναλτι εντός με Μπλάκμπερν, μετά από ισοπαλία 2-2 όπου δέχτηκε και πάλι γκολ στο τέλος, όπως και στην ήττα πρωταθλήματος από την Πάλας. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έχει οκτώ ήττες Πρέμιερ Λιγκ, οι έξι στο γκολ, οι περισσότερες με αυτή τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Ο Μπόουεν 3 γκολ, 2 ασίστ και ο Αντόνιο 4 γκολ και 1 ασίστ στα τέσσερα τελευταία τους ματς με Λέστερ. Αμφίβολοι Mπενραχμά και Κορνέ (εξτρέμ).

Η Λέστερ κέρδισε 3-0 εντός τη Νιούπορτ στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, ενώ στο πρωτάθλημα έχει τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές και μόνο μία ήττα σε πέντε ματς, με τέσσερις ανέπαφες εστίες. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς όμως έχει χάσει τους περισσότερους πόντους σε ματς που προηγήθηκε φέτος (14), ενώ δεν έχει πάρει ούτε έναν όταν έμεινε πίσω. Ο Μπαρνς έχει σκοράρει σε όλες τις φετινές της νίκες. Εκτός οι μπακ Μπέρτραντ, Ρικάρντο, Τζάστιν και Σογιουντσού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς για πολλά γκολ ανάμεσα σε δύο κακές άμυνες, γκολ-γκολ και over.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ

Η Νιούκαστλ έμεινε στο 0-0 εντός με Πάλας αλλά προκρίθηκε στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ και συνεχίζει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας τρίτη με τέσσερις σερί νίκες (τελευταία φορά με πέντε σερί το 2014), αήττητο εννέα αγώνων και μία ήττα σε 16. Η ομάδα του Έντι Χάου έχει την καλύτερη άμυνα, ενώ ο Αλμιρόν σκοράρει τέσσερις σερί, αλλά και στους τελευταίους έξι που βρήκε γκολ η ομάδα του. Εκτός Κραφτ, Ντάμετ (μπακ), Ρίτσι (εξτρέμ), Ίσακ (επιθ.), αμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ Γουίλσον.

Η Τσέλσι του Γκρέιαμ Πότερ έχασε 2-0 στην έδρα της Σίτι για το Λιγκ Καπ αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα, όπου έχει δύο σερί ήττες (τελευταία φορά με τρεις συνεχόμενες το 2015), παραμένοντας τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη. Ο Ομπαμεγιάνγκ 6 γκολ και 3 ασίστ σε 9 με Νιούκαστλ, ο Στέρλινγκ 5 γκολ και 1 ασίστ σε έξι με την ίδια αντίπαλο. Εκτός ο βασικός τερμ. Κέπα, oι μπακ Φοφανά, Τζέιμς, Τσίλγουελ και οι μέσοι Καντέ, Τσουκβουεμέκα, αμφίβολος ο μέσος Ζορζίνιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Nιούκαστλ μπορεί να συνεχίσει την πτήση της με άλλη μία νίκη.

ΓΟΥΛΒΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Γουλβς κέρδισε 1-0 τη Λιντς στο Λιγκ Καπ εντός, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη τέσσερις αγωνιστικές και μία μόνο σε οκτώ. Οι Στιβ Ντέιβις, Τζέιμς Κόλινς θα καθίσουν τελευταία φορά στον πάγκο, στη διακοπή θα αναλάβει ο Τζουλέν Λοπετέγκι. Έχει πετύχει μόλις οκτώ γκολ, τα τέσσερα με τον Νέβες. Εκτός ο μέσοις Τσικίνιο, ο εξτρέμ Νέτο και οι επιθετικοί Χιμένες, Κάλαϊτζιτς, αμφίβολος ο μέσος Νούνες και ο μπακ Γκόμες, τιμωρημένος ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα και ο μπακ Σεμέδο.

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα έχασε 3-1 εντός από την Μπράιτον στο Λιγκ Καπ αλλά στο πρωτάθλημα έχει έξι νίκες σε επτά αγώνες. Είναι η μόνη που έχει σκοράρει σε όλα τα ματς, έχει την καλύτερη άμυνα και τις πιο πολλές ανέπαφες εστίες (6), ενώ ο Σάκα έχει 4 γκολ και 6 ασίστ στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Ο Λονδρέζοι έχουν σκοράρει στα τελευταία 29 ματς πρωταθλήματος με Γουλβς από το 1979. Εκτός ο μέσος Σμιθ Ρόου και ο μπακ Τομιγιάσου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλη μία νίκη της Άρσεναλ χωρίς να δεχτεί γκολ.

Βαθμολογία -

12/11/2022Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άρσεναλ Άρσεναλ 34 13 11 1 1 31 11 20
2 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 32 13 10 2 1 39 12 27
3 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 27 14 7 6 1 28 11 17
4 Τότεναμ Τότεναμ 26 14 8 2 4 27 18 9
5 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 23 13 7 2 4 18 19 -1
6 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 21 13 6 3 4 22 17 5
7 Τσέλσι Τσέλσι 21 13 6 3 4 17 16 1
8 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 19 13 5 4 4 25 16 9
9 Φούλαμ Φούλαμ 19 14 5 4 5 23 24 -1
10 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 19 13 5 4 4 15 17 -2
11 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 16 14 3 7 4 21 24 -3
12 Λιντς Λιντς 15 13 4 3 6 19 22 -3
13 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 15 14 4 3 7 14 21 -7
14 Λέστερ Λέστερ 14 14 4 2 8 23 25 -2
15 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 14 14 4 2 8 12 15 -3
16 Έβερτον Έβερτον 14 14 3 5 6 11 14 -3
17 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 13 14 3 4 7 15 32 -17
18 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 12 14 3 3 8 12 24 -12
19 Γουλβς Γουλβς 10 14 2 4 8 8 22 -14
20 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 10 14 2 4 8 10 30 -20
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Relegation - Championship

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr