Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Δυνατή η Κόβεντρι

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 10:50

Καλή στην έδρα της η Κόβεντρι, μπορεί να κερδίσει τη ντεφορμέ ΚΠΡ το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Δυνατή η Κόβεντρι

Στις 17:00

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Μπρίστολ Σίτι φτάνει σε κακή κατάσταση στη διακοπή καθώς στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη τέσσερις αγώνες και είναι κοντά στην ουρά, ενώ μεσοβδόμαδα έχασε 3-1 εντός από τη Λίνκολν στο Λιγκ Καπ. Ο Νάιτζελ Πίρσον είναι υπό πίεση στον πάγκο με μία νίκη πρωταθλήματος στα τελευταία έξι εντός. Οκτώ από τα τελευταία 12 ματς με Γουότφορντ εντός έδρας ήταν ισόπαλα. Eκτός οι μπακ Ουίλσον, Νέισμιθ και ο μέσος Μπεναρούς, αμφίβολος ο μπακ Kάλας. Τιμωρημένος ο μπακ Τάνερ.

Η Γουότφορντ κέρδισε τη Ρέντινγκ και με πέντε νίκες σε επτά αγωνιστικές (περισσότερες απ’ ότι είχε πάρει στις πρώτες 13), μπήκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς σκοράρει σε δέκα από τα προηγούμενα 12 ματς και έχει σε καλή κατάσταση τον Ζοάο Πέδρο, που έχει τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Eκτός o μπακ Ενγκακιά και ο μέσος Λουζάι, αμφίβολος ο μέσος Κλέβερλι και ο επιθετικός Μανάι, επιστρέφουν από τιμωρία οι μπακ Σιεράλτα και Καμαρά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουότφορντ είναι καλύτερη, αλλά η Μπρίστολ Σίτι είναι λίγο καλύτερη στην έδρα της και θα ασφαλίσουμε το ματς με draw no bet.

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Η Κάρντιφ επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα καθώς δεν μπόρεσε να προστατεύσει το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά με Χαλ και έχει εναλλαγή νίκης – ήττας σε πέντε αγώνες, ενώ είναι χωρίς Χ σε 9. Η ομάδα του Στιβ Μόρισον έχει επτά τρίποντα φέτος και τα πέντε ήταν με ακριβές σκορ 1-0, ενώ τα έξι με διαφορά ενός γκολ. Αμφίβολοι οι μέσοι, Άνταμς, Φίλοτζιν και ο επιθετικός Ντέιβις και ο μπακ Κόλινς, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Κιπρέ και ο μέσος Γουίντλ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ των πολλών απουσιών απώλεσε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, χάνοντας μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ πάντως έχει πάρει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες φέτος στο πρωτάθλημα (5), ενώ ο Εντιάι έχει αναμιχθεί στα περισσότερα γκολ με συνολικά 9 τέρματα και 2 ασίστ. Εκτός οι μπακ Μπογκλ, Ο' Κόνελ και οι μέσοι Ντόιλ, Μπέργκε, Νόρινγκτον – Ντέιβις, αμφίβολοι Κουλιμπαλί, Λόου, Φλεκ (μπακ), Μπρούστερ, Τζέμπισον (επιθετικοί), τιμωρημένος ο μέσος Νόργουντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο, αν και με γκολ – γκολ καθώς έχει πάλι προβλήματα πίσω.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΚΠΡ

Η Κόβεντρι λύγισε τη Γουίγκαν και μετρά τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια, έχοντας κερδίσει έξι από αυτά, τα τέσσερα με 1-0. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς όμως δεν έχει πάρει τέσσερα σερί τρίποντα στις δύο πρώτες κατηγορίες από τον Δεκέμβριο του 2002. O αρχισκόρερ της Γκιόκερες σκοράρει δύο σερί αγώνες. Εκτός ο μέσος Κέλι και ο δεύτερος σκόρερ, επιθετικός Γκόντεν, αμφίβολος ο επιθετικός Γουόγκχορν και ο μπακ Νταμπό.

Η ΚΠΡ προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας ήττες και έχει χάσει τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (σκοράροντας μόλις μία φορά), όσα είχε χάσει μαζί στα προηγούμενα 15. Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ δέχεται πλέον γκολ σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Μόνο σε τρεις από τις φετινές της νίκες κράτησε το μηδέν, ενώ σε όλες εκτός από μία πέτυχε από ένα γκολ και πάνω. Aμφίβολοι οι μέσοι Γιόχανσεν (αρχηγός) και Ρόμπερτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φορμαρισμένη η Κόβεντρι, ασταθής τελευταία η ΚΠΡ, άσος.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Χάντερσφιλντ πήρε το πρώτο φετινό διπλό στην έδρα της ΚΠΡ επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, αλλά έχει ακόμα δρόμο να καλύψει για τη σωτηρία. Η ομάδα του Μαρκ Φόδερινγχαμ δεν έχει κάνει σερί νικών φέτος, με τελευταία φορά που πήρε συνεχόμενα τρίποντα να είναι στο τέλος της περσινής σεζόν. Εκτός ο μπακ Πίρσον και οι επιθετικοί Τζόουνς, Σίμπσον, αμφίβολοι οι μέσοι Καμαρά, Ανιορίν, Χογκ, Νακαγιάμα και οι μπακ Λις, Τέρτον. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Κασούμου.

Η Σουόνσι προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 2-2 και τρία Χ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου δεν έχει νίκη. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν εκτός έδρας δέχεται γκολ σε οκτώ σερί ματς και μόνο μία φορά στα ταξίδια της κράτησε ανέπαφη εστία. Επίσης, μόνο σε μία από τις έξι ήττες της φέτος σκόραρε. Στα τέσσερα τελευταία ταξίδια που βρήκε δίχτυα ήταν σκόρερ ο Εντσάμ. Τελευταία νίκη στο Χάντερσφιλντ το 2008. Εκτός ο μέσος Γουόλς, αμφίβολος ο μέσος Άλεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Iσορροπημένο το ματς, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

ΧΑΛ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Χαλ πήρε στο Κάρντιφ την πρώτη νίκη με τον Λίαμ Ροσίνιορ, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές. Έχει όμως τις περισσότερες ήττες εντός (έξι στα τελευταία επτά), ενώ δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία ως γηπεδούχος. Έχει συνολικά τη χειρότερη άμυνα, δεχόμενη τα περισσότερα πέναλτι (3), και τα περισσότερα γκολ εκτός περιοχής (10). Εκτός ο μπακ Εμάνουελ, οι μέσοι Tραορέ, Εμχάντ και οι επιθετικοί Σαγιαντμανές, Τέτε. Αμφίβολοι Έλντερ (μπακ), Βέιλ (μέσος), Κόβιλ (μεσοεπιθετικός). Τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Εστουπινιάν (2 αγ.).

Η Ρέντινγκ έχασε από τη Γουότφορντ και έχει μία νίκη σε εννέα αγωνιστικές και καμία σε τέσσερις. Η ομάδα του Πολ Ινς έχει πρόβλημα μακριά από την έδρα της, όπου έχει πάρει μόνο δύο διπλά φέτος, αμφότερα με σκορ 1-0. Μόνο τρεις φορές στα ταξίδια κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 8 στην έδρα της Χαλ. Eκτός ο βασικός τερματοφύλακας Λάμλεϊ, οι μπακ Σαρ, Νταν, Μουρ και οι μέσοι Τέτεκ, Αζίζ, ΜακΙντάιρ, αμφίβολος ο μπακ Χάτσινσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Xαλ είναι ασταθής αλλά δείχνει σημάδια ζωής, η Ρέντινγκ είναι σε κακή κατάσταση και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

ΛΟΥΤΟΝ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Λούτον έχει μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές, αλλά το σημαντικότερο πλήγμα στην ομάδα είναι ότι ο προπονητής Νέιθαν Τζόουνς πήγε στη Σαουθάμπτον και με Ρόδεραμ θα παραταχθεί με το υπηρεσιακό δίδυμο των Kρις Κόεν, Άλαν Σίχαν. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες φέτος με 8 και τις περισσότερες εντός με 6. Eκτός ο επιθετικός Γούντροου, αμφίβολοι οι τερματοφύλακας Σέι, Χόρβατ, οι μέσοι Κλαρκ, Λάνσμπερι και oι μπακ Ποτς, Μπερκ, Μπράντλι, τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Μόρις (8 γκολ, 3 ασίστ).

Η Ρόδεραμ πήρε διπλό στο Σέφιλντ και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, κρατώντας ανέπαφη εστία για μόλις δεύτερη φορά στα τελευταία 12 παιχνίδια. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ όμως δεν έχει πάρει δύο σερί εκτός έδρας νίκες από τον Μάρτιο του 2021. Tελευταία ήττα πρωταθλήματος στο Λούτον το 1996. Ο Γουάιλς σκοράρει σε δύο από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Αμφίβολος ο μέσος Φέργκιουσον, ο μπακ Μπόλα και οι δύο δεύτεροι σκόρερ Ουάσινγκτον και Κέλι, τιμωρημένος ο μπακ Χάρντινγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mια χαρά πήγαινε η Λούτον, αλλά τώρα πρέπει να αλλάξει προπονητή. Άγνωστο πώς θα αντιδράσει και χωρίς τον αρχισκόρερ της, ενώ και η Ρόδεραμ έχει προβλήματα. Under.

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Νόργουιτς πέρασε από το Ρόδεραμ και έχει πλέον δύο νίκες σε τρεις αήττητες αγωνιστικές, παραμένοντας σε επαφή με τις πρώτες θέσεις με μόνο μία ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ όμως έχει χάσει αρκετούς βαθμούς τελευταία μέσα στο γήπεδό της (έχει πέντε πόντους στα τελευταία πέντε), καθώς έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία στα προηγούμενα έξι εκεί. Εκτός ο μπακ Ομομπαμιντέλε, αμφίβολος ο μέσος Σόρενσεν και οι επιθετικοί Άιντα, Ρόου.

Η Μίντλεσμπρο πέρασε από το Μπλάκπουλ, μένοντας αήττητη τρίτη σερί αγωνιστική και έχοντας χάσει ένα από τα τελευταία έξι ματς. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ ανεβαίνει μακριά από την έδρα της, με τρία διπλά σε τέσσερα ταξίδια, όσα είχε πετύχει στα προηγούμενα 19. Έχει όμως μόνο δύο νίκες σε 15 επισκέψεις στο Νόργουιτς, τελευταία το 2015. Σε φοβερή φόρμα ο Άκπομ με γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς αλλά και στα πέντε προηγούμενα που σκόραρε η Μπόρο. Αμφίβολος ο μέσος Γουάτμορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατό ματς για over και άλλο ένα γκολ από τον δαιμονισμένο Άκπομ.

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Πρέστον πήρε τρίτη σερί νίκη κόντρα στη Ρέντινγκ και ψάχνει τέταρτη πρώτη φορά από τον Μάιο του 2021, θέλοντας να μπει ακόμα και εξάδα. Η ομάδα του Μπράιαν Λόου εξακολουθεί να έχει ταυτόχρονα την καλύτερη άμυνα και τη χειρότερη επίθεση, ενώ δεν έχει ισοπαλία εννέα αγωνιστικές. Όλες οι φετινές της νίκες είναι με ένα γκολ διαφορά, οι πέντε από τις οκτώ με 1-0. Εκτός ο μπακ Μπάουερ, o μέσος Ο' Νιλ και ο μεσοεπιθετικός Πάροτ, αμφίβολος ο μέσος Γουάιτμαν.

Η Μίλγουολ έμεινε κόντρα στη Χαλ σε τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ και σε δεύτερο συνεχόμενο 0-0, έχοντας χάσει μόνο σε δύο από τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ όμως έχει κερδίσει μόνο ένα από τα προηγούμενα 15 εκτός έδρας παιχνίδια της (7 ισοπαλίες), ενώ μόνο η Χάντερσφιλντ έχει πάρει λιγότερους πόντους στα ταξίδια της φέτος από τους 6 των Λονδρέζων. Εκτός ο επιθετικός Αφόμπε, ο μέσος Λέοναρντ και ο μπακ Χάτσινσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η…παραδοσιακή νίκη της Πρέστον με ένα γκολ διαφορά, η Μίλγουολ δεν μπορεί εκτός έδρας.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.-ΣΤΟΟΥΚ

Η Γουέστ Μπρομ. πέρασε από την έδρα της ΚΠΡ και πήρε δεύτερη σερί νίκη με τον Κάρλος Κορμπεράν, αμφότερες με 1-0, ανεβαίνοντας και άλλο βαθμολογικά. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να πάρει τρία σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα από τον Αύγουστο του 2021. Εντός έδρας κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι αλλά είναι το μόνο τρίποντο που έχει σε επτά ως γηπεδούχος. Εκτός ο μπακ Ατζάγι και ο ένας εκ των αρχισκόρερ Γκραντ (3 γκολ), μπορεί να επιστρέψει ο επιθετικός Ντάικ.

Η Στόουκ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Λούτον και έχει δύο τρίποντα σε τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ είναι καλύτερη μακριά από το γήπεδό της και ειδικά αμυντικά, καθώς έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ σε ανέπαφες εστίες ως φιλοξενούμενη (5). Η Γουέστ Μπρομ. είναι η ομάδα που έχει κερδίσει περισσότερες φορές στην ιστορία της στις επαγγελματικές κατηγορίες, με 63 επιτυχίες. Φοβερή χρονιά ο Μπέικερ με 5 γκολ και 4 ασίστ. Αμφίβολος ο μέσος Κιλκένι και ο μεσοεπιθετικός Λόρεντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mπρόμγουιτς ξαφνικά δε δέχεται γκολ, η Στόουκ έτσι κι αλλιώς το κάνει μακριά από την έδρα της. Under.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Γουίγκαν δέχτηκε γκολ ξανά στο τέλος στο Κόβεντρι και επέστρεψε στις ήττες, έχοντας πλέον πάρει μόλις έναν πόντο σε επτά ματς και μία νίκη σε 10, ενώ δε σκοράρει σε τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Η ομάδα του του Λιμ Ρίτσαρντσον έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα φέτος στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων της (8). Εκτός Έντουαρντς (μέσος), Kερ (μπακ), αμφίβολοι οι μπακ Νιάμπε, Πιρς, ο μέσος Νέιλορ, ο αρχισκόρερ Κιν και ο βασικός γκολκίπερ Έιμος.

Η Μπλάκπουλ έχασε τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς να σκοράρει εντός από τη Μίντλεσμπρο και τελευταία φορά που της συνέβη αυτό σε τέσσερα σερί ματς ήταν το 2015 στη Λιγκ 1. Η ομάδα του Μάικλ Άπλτοουν έχει πάντως πετύχει φέτος τα περισσότερα γκολ στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων της με 7. Εκτός Γκέιμπριελ, Θόρνιλι (μπακ), Στιούαρτ, Φιορίνι (μέσος), Άντερσον (εξτρέμ), Μπίσλι (επιθετικός), αμφίβολος ο μπακ Χάζμπαντ και ο μέσος Μπρίντκατ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Κόνολι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντεφορμέ αμφότερες, έτοιμες για μοιρασιά.

Βαθμολογία -

12/11/2022Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπέρνλι Μπέρνλι 38 20 10 8 2 37 23 14
2 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 36 20 12 0 8 24 19 5
3 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 35 20 10 5 5 34 19 15
4 Νόριτς Νόριτς 32 20 9 5 6 28 21 7
5 Γουότφορντ Γουότφορντ 32 20 9 5 6 28 22 6
6 ΚΠΡ ΚΠΡ 31 20 9 4 7 26 22 4
7 Πρέστον Πρέστον 31 20 8 7 5 16 16 0
8 Σουόνσι Σουόνσι 30 20 8 6 6 27 28 -1
9 Λούτον Λούτον 29 20 7 8 5 22 21 1
10 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 28 21 7 7 7 23 20 3
11 Μίλγουολ Μίλγουολ 28 19 8 4 7 22 20 2
12 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 27 20 7 6 7 26 23 3
13 Κόβεντρι Κόβεντρι 26 18 7 5 6 19 18 1
14 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 26 20 8 2 10 21 29 -8
15 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 25 20 6 7 7 24 25 -1
16 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 25 20 7 4 9 22 25 -3
17 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 24 20 6 6 8 27 25 2
18 Κάρντιφ Κάρντιφ 24 20 7 3 10 17 24 -7
19 Χαλ Χαλ 24 20 7 3 10 24 37 -13
20 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 23 20 6 5 9 27 29 -2
21 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 22 20 6 4 10 23 31 -8
22 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 20 19 4 8 7 22 24 -2
23 Γουίγκαν Γουίγκαν 20 20 5 5 10 19 30 -11
24 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 18 19 5 3 11 19 26 -7
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr