Ποδόσφαιρο

Δευτεριάτικη δυάδα στο 2.97!

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 11:06

Έφτασε αισίως η διακοπή των πρωταθλημάτων, και η Δευτέρα μας έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Λίγες επιλογές αλλά κάτι μπορέσαμε να βγάλουμε. 

Δευτεριάτικη δυάδα στο 2.97!

Toυ Άγγελου Γεώργα

Μόναχο 1860 - Ροτ-Βάις Έσεν

Από ήττα προέρχεται η Μόναχο 1860 από τη Φράιμπουργκ Β’ με 2-0 εκτός έδρας. Δεν έδειξε καλή εικόνα, έμεινε από νωρίς πίσω στο ματς και δεν αντέδρασε ποτέ. Δέχθηκε μεγάλη πίεση και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα στην άμυνά της και έκανε αρκετές φάσεις. Στο σύνολο ήταν αρκετά ακίνδυνα επιθετικά, με εξαίρεση μία-δύο ευκαιρίες στις αρχές της επανάληψης. Τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα, σε κανένα από αυτά τα ματς, δεν βρήκε γκολ.

Με τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Μέπεν πορεύτηκε η Έσεν, και έτσι επέκτεινε το σερί της στους 6 αήττητους αγώνες. Δίκαιο το αποτέλεσμα, αφού προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν κατάφερε κάτι σημαντικό. Αρκέστηκε στο να διαφυλάξει την αμυντική της γραμμή.

Εκτίμηση: Το Μόναχο θέλει επιτέλους να σκοράρει και να επιστρέψει στις νίκες. Η Έσεν είναι βελτιωμένη και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μπορεί να δημιουργήσει θέματα σήμερα στην αντίπαλό της. Πάμε με το goal/goal (1.65).

Σοντερίσκε - Βέιλε

Η Σοντερίσκε έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Φρεμάντ Αμάγκερ, δεχόμενη το γκολ με πέναλτι στο 83′. Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 31′ αλλά σπατάλησε την ευκαιρία. Το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί. Κυριάρχησε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Αν είχε προηγηθεί στη φάση που κέρδισε το πέναλτι, ίσως η εξέλιξη του ματς για την ίδια να ήταν διαφορετική. Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Σοντερίσκε, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και στο -7 από την σημερινή της αντίπαλο.

Η Βέιλε υπέστη απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Χίλεροντ με σκορ 2-3, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της 1. division Δανίας. Εκεί που νικούσε 2-0 βρέθηκε πίσω στο σκορ και πέταξε στα σκουπίδια δικό της παιχνίδι. Κάπως έτσι έλαβε τέλος και το νικηφόρο σερί των δύο αγώνων. Παρά την ήττα, η Βέιλε παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +4 από την πρώτη ομάδα πίσω της. Πολύ καλή επιθετικά σκοράρει κατά ριπάς.

Εκτίμηση: Επιθετικές ομάδες κυρίως η φιλοξενούμενη, αλλά επιρρεπής στα μετόπισθεν. Έχει το προβάδισμα η Βέιλε, αλλά θα προτιμήσω τα γκολ ώστε να μην μπλέξουμε με σημεία. Over 2,5 (1.80).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr