Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Δυάδα απόδοσης 3,70!

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 11:38

Οι αναμετρήσεις Χάρτλπουλ-Σόλιχαλ, Τζίλιγχαμ-Φίλντε παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον

Κύπελλο Αγγλίας: Δυάδα απόδοσης 3,70!

Με το Μουντιάλ 2022 να είναι προ των πυλών δεν υπάρχουν και πολλά παιχνίδια για στοίχημα αυτές τις μέρες. Βέβαια κουπόνι υπάρχει με κυρίως αγώνες από την Αγγλία και με περισσότερη μελέτη κάτι γίνεται για προτάσεις. Τα προγνωστικά στοιχήματος βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι βγαίνει και η πρόταση από τα παιχνίδια της Τρίτης που αφορούν το κύπελλο της Αγγλίας. Όπου κυρίως είναι επαναληπτικοί. Αν έρθει ισοπαλία στο 90λεπτο θα ακολουθήσει παράταση. Αν κι εκεί δεν αλλάξει κάτι θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Η Τζίλιγχαμ υποδέχεται την Φίλντε με την πρώτη αναμέτρηση να έληξε ισόπαλη 1-1. Μετά από αυτό το ματς η Τζίλιγχαμ έπαιξε εκτός με την Μπρέντφορντ για το Λιγκ Καπ. Και την απέκλεισε στα πέναλτι φέρνοντας 1-1 στην κανονική διάρκεια.

Ωστόσο ακολούθησε ματς εντός με την Νορθάμπτον για την δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας όπου ηττήθηκε με 2-0. Ήταν η 3η σερί ήττα και γενικά παρουσιάζει προβλήματα. Στις άλλες διοργανώσεις, όμως, που είναι νοκ άουτ τα πάει καλύτερα. Και ψάχνει την διέξοδο της.

Η Φίλντε είναι μια ομάδα της Νάσιοναλ Λιγκ, δύο κατηγορίες πιο κάτω από αυτη που είναι η Τζίλιγχαμ. Προέχεται από δύο σερί νίκες, αλλά η δυναμική του πρωταθλήματος δεν είναι ανάλογη με αυτή που είναι της Τζίλιγχαμ. Γενικά εκτός έδρας έχει και τα θέματα της.

Ο άσος είναι κοντά στο 1,90 και αξίζει το ποντάρισμα, που με over 1,5 γκολ ανεβαίνει περισσότερο η τιμή του.

Η Χάρτλπουλ έφερε 2-2 στο άντρο της Σόλιχαλ με αποτέλεσμα να πάει την υπόθεση πρόκριση σε επαναληπτικό στην έδρα της. Ακολούθησε η ήττα με 1-0 εκτός από την Στίβενεϊτζ για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2. Εκεί όπου στα 5 τελευταία της έχει 1 νίκη και 4 ήττες ενώ τα 4 από αυτά ήταν και 2-3 γκολ.

Στην έδρα της βέβαια και στα 5 τελευταία έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ τα τρία από τα 4 τελευταία ήταν 2-3 γκολ. Το κύπελλο είναι μια διέξοδος, ενώ είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία εντός που έχει δώσει στην διοργάνωση.

Η Σόλιχα, που αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω, στην Νάσιοναλ Λιγκ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα στο πρώτο ματς. Γενικά έχει 3 ισοπαλίες στα 5 τελευταία σε όλες τις διοεγανώσεις. Μια νίκη και δύο ισοπαλίες έχει στα 5 τελευταία εκτός με τα 4 να ήταν no goal.

Πρόκειται για μια ομάδα που παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Το απρόβλεπτο είναι κάτι που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας στην αναμέτρηση. Καλύτερο ποντάρισμα στο 2-3 γκολ που είναι στο 1,95.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΦΙΛΝΤΕ 1
ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ- ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ 2-3 ΓΚΟΛ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr