Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Μεξικό - Σουηδία, πρέπει να δείξει κάτι η "El Tri" !

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 10:22

Δυνατό φιλικό δίνει το Μεξικό απόψε, λίγες μέρες πριν τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Μεξικό - Σουηδία, πρέπει να δείξει κάτι η
Μεξικό

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Μεξικό για τους ομίλους του Μουντιάλ, με την εθνική ομάδα να έχει στο μυαλό της το εναρκτήριο παιχνίδι με τη Πολωνία. Νωρίτερα έδωσε ματς με το Ιράκ και επικράτησε εύκολα με 4-0. Δεν ήταν ιδιαίτερης δυσκολίας εκείνο το φιλικό και το σημερινό λογίζεται ανώτερου βαθμού. Οπότε η σημερινή εικόνα θα είναι πιο ωφέλιμη και υπολογίσιμη για τον Αργεντίνο προπονητή, που ίσως χρησιμοποιήσει περισσότερους βασικούς. Γενικότερα πάντως υπάρχει μια γκρίνια και μια αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του προπονητή, τόσο για την εικόνα της ομάδας όσο και για την τελική αποστολή των παικτών που θα πάρει μαζί του στο Κατάρ.

Σουηδία

Η Σουηδία έχασε τη πρόκριση για το Μουντιάλ, βρισκόμενη στον όμιλο της Ελλάδας ,και τερματίζοντας 2η. Δεν κατάφερε στα μπαράζ όμως να κερδίσει τη Πολωνία και έτσι έμεινε έξω. Η κακή της τύχη ή πορεία, συνεχίστηκε και στον όμιλο του Nations League. Ολοκλήρωσε τον όμιλο με μόλις μια νίκη, γεμίζοντας με γκρίνια απογοήτευση και προβληματισμό τον κόσμο της. Πρέπει να βρεθεί μια λύση στην ομάδα που πρέπει να δοκιμάσει καινούργια πράγματα και καινούργια ίσως πρόσωπα. Σήμερα θα έχει πολλά καινούργια πρόσωπα και θα λείψουν αρκετοί πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.25 3.55 1.62 2.2 1.19 4.35 1.9 1.8 1.28 1.31 1.68
Μεξικό - Σουηδία / Εκτίμηση

Το Μεξικό οφείλει να δείξει περισσότερα πράγματα και να φανεί έτοιμο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Κατάρ. Δεν υπάρχει και το καλύτερο κλίμα στις τάξεις των δύο ομάδων αλλά η Σουηδία δεν έχει και κάποιον ιδιαίτερο σκοπό. Πάμε με τον άσο στο 2.22.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr