Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Πολωνία - Χιλή, με πολλές απουσίες και αλχημείες εκατέρωθεν!

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 10:41

Πολωνία θέλει να τσεκάρει την εικόνα της λίγο πριν τη παρουσία της στο Μουντιάλ, απέναντι στη δυνατή Χιλή. 

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Πολωνία - Χιλή, με πολλές απουσίες και αλχημείες εκατέρωθεν!
Πολωνία

Η Πολωνία θα βρεθεί σε λίγες μέρες στο Κατάρ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτσι σήμερα θέλει να δει τον βαθμό ετοιμότητάς της απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο. Ο Μιχνίεβιτς έχει δώσει άλλη πνοή στον πάγκο της ομάδας και με το που ήρθε ήδη του πιστώθηκε η επιτυχία της πρόκρισης στο Μουντιάλ. Σήμερα δεν θα μπορέσει βέβαια να υπολογίσει τόσο σε βασικούς παίκτες αλλά θα δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που έχουν μικρότερο ρόλο στο Κατάρ.

Χιλή

Η Χιλή δεν μοιάζει να είναι η ίδια που ήταν πριν μερικά χρόνια. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αδυνατεί να βρει θετικά αποτελέσματα έτσι ώστε να αρχίσει να μπαίνει σε μια σειρά. Βέβαια η αλλαγή ήρθε με την προσέλευση του προπονητή Μπερίτσο στον πάγκο, αλλά είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Κουβαλάει ακόμα την αποτυχία πρόκρισης στο Μουντιάλ. Θέλει χρόνο για να δέσει και να δείξει κάτι καλό, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα έχει μαζί αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 2.9 3.45 1.55 2.32 1.16 4.75 1.95 1.75 1.34 1.58
Πολωνία - Χιλή / Εκτίμηση

Η Πολωνία δεν νομίζω να μπει σε διαδικασία για ρίσκα λίγο πριν το Μουντιάλ και η Χιλή δεν είναι σε φάση να δείξει κάτι εξαιρετικό. Πάμε με το Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή over 2,5 : Όχι (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr