Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Αλβανία – Ιταλία, “φαγωμένο” φαβορί!

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 10:47

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα αγωνιστεί με πολλά νέα πρόσωπα και τα… πειράματα του Ρομπέρτο Μαντσίνι μας “στρέφουν” σε ποντάρισμα τερμάτων.

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Αλβανία – Ιταλία, “φαγωμένο” φαβορί!

21:45, Cosmote Sport 1 HD
Στα Τίρανα.

Αλβανία

Η Αλβανία πορεύεται με ορόσημο την παρουσία της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016, αυτό είναι το μοναδικό «ραντεβού» στο οποίο ήταν συνεπής καθώς έκτοτε αδυνατεί να βρει λύσεις. Σταθερά με τον Ιταλό Έντι Ρέια στον πάγκο, προσπαθεί να γυρίσει σελίδα και να ανέβει επίπεδο, αλλά δεν έχει εύκολο έργο. Στη Λίγκα Εθνών είχε ανταγωνιστική παρουσία, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο και συνεχίζει στη Γ' κατηγορία και στην επόμενη έκδοση. Αντιμετώπισε τρεις φορές την Ιταλία, τα έχασε όλα, δίχως να σκοράρει.

Δοκιμές
Αρκετά τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Ρέια, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει, μεταξύ άλλων, στους βασικότατους Τζιμσίτι (Αταλάντα), Γκιασούλι (α), Τσικαλέσι (ε. 51/12), Μπάλαϊ (ε. 48/9), Μάναϊ (3. 31/7).

Πιθανή σύνθεση: Μπερίσα – Ισμαΐλι, Μιχάι, Κούμπουλα – Χιούσαι, Λενιάνι, Λάτσι, Μπάρε, Ασλάνι – Μπρόγια, Ουζούνι

Italy

Η Ιταλία τα έκανε όλα λάθος (δίχως να παίξει κακό ποδόσφαιρο) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα απουσιάσει από το μεγάλο «ραντεβού» για 2η διαδοχική τετραετία κουβαλόντας μάλιστα και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Παραμένει εν μέσω απογοήτευσης, αλλά και διάθεσης για εκ βάθρων ανανέωση, ο εκλέκτορας Ρομπέρτο Μαντσίνι, τονίζοντας ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Στη Λίγκα Εθνών πήραν πρωτιά στον όμιλο και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο για δεύτερη σερί διοργάνωση.

Ανανέωση
Πολλά τα νέα πρόσωπα. Εκτός ανάμεσα σε άλλους οι οι Σίριγκου (τ. 28 συμ.), Εμερσον (α. 28/0), Φλορέντσι (α. 49/2), Ζορζίνιο (μ. 46/5), Λοκατέλι (μ. 24/3), Πελεγκρίνι (μ. 24/5), Ιμόμπιλε (ε. 55/15), Μπελότι (ε. 44/12), Ινσίνιε (ε. 54/10), Μπαλοτέτλι (ε. 36/14).

Πιθανή σύνθεση: Ντοναρούμα – Σκαλβίνι, Μπονούτσι, Μπαστόνι – Ντι Λορέντζο, Τζανιόλο, Βεράτι, Μπαρέλα, Ντιμάρκο – Ρασπαντόρι, Γκρίφο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.5 3.55 1.62 1.7 2.08 1.22 3.95 2.1 1.65 2.2 1.25 1.13
Αλβανία - Italy / Εκτίμηση

Αδιάφορο βέβαια το διπλό μιας Ιταλία που θα αγωνιστεί με πειραματικό σχήμα και με πολλά νέα πρόσωπα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν πάρει πιο… σοβαρά το ματς και μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί. Αξία στο 2.20 του γκολ/γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr