Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Τουρκία - Σκωτία, δοκιμές και ανοιχτό ματς!

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 11:17

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο αρκετά ανεβασμένες εθνικές ομάδες τον τελευταίο καιρό. 

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Τουρκία - Σκωτία, δοκιμές και ανοιχτό ματς!
Τουρκία

Η Τουρκία έδειξε τρομερό πρόσωπο στο Nations League και επιβραβεύτηκε. Επέστρεψε εκεί που ανήκει δικαιωματικά λόγο ποιότητας, στη Β’ κατηγορία του θεσμού. Δεν κατάφερε βέβαια να φτάσει στα τελικά του Μουντιάλ, αλλά η καλή εικόνα στο Nations αναπτέρωσε το ηθικό τους. Φρεσκάρισμα αναμένεται στην ομάδα, με την επιλογή αρκετών νέων ποδοσφαιριστών. Ευκαιρία για δοκιμές και ευκαιρίες από τον Γερμανό προπονητή.

Σκωτία

Μεγάλη πρόκριση στην 1η κατηγορία από την Σκωτία. Υπέταξε τις Ουκρανία, Ιρλανδία και Αρμενία και έφτασε στη πρωτιά του ομίλου με δυναμισμό και άνεση. Αυξάνονται οι απαιτήσεις πλέον για το συγκρότημα του Στιβ Κλαρκ, που ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κόψει εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ματς στην Τουρκία είναι και το τελευταίο για το έτος, από τον Μάρτιο και μετά θα μπει στη μάχη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Απόψε θα έχει στη διάθεσή του αρκετές επιστροφές βασικών παικτών ο προπονητής.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.25 3.65 1.74 2.02 1.25 3.6 1.75 1.95 1.28 1.28 1.74
Τουρκία - Σκωτία / Εκτίμηση

Ευκαιρία για δοκιμές το σημερινό και για τις δύο ομάδες. Είναι δύο εθνικές που σκοράρουν εύκολα. Το over 2,5 σε τιμές του 2.12 μόνο αδιάφορο μας περνάει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr