Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ομάν – Γερμανία, ξεμούδιασμα στο 2.42!

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 11:41

Η “νάσιοναλμάνσαφτ” έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην φιλική αναμέτρηση και… ενισχύουμε τη νίκη της με ειδικές επιλογές.

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ομάν – Γερμανία, ξεμούδιασμα στο 2.42!

19:00, στο Μουσκάτ

Ομάν

Οι κόκκινοι του Μπράνκο Ιβάνοβιτς δεν είχαν κακή εικόνα στα προκριματικά του Μουντιάλ και τερμάτισαν τέταρτοι, έναν βαθμό πίσω από την Αυστραλία χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει στα πλέι οφ την ιστορική πρόκριση. Το Ομάν έχει χάσει μόνο έναν από τους επτά τελευταίους φιλικούς και επίσημους αγώνες (4/2/1), αγωνιζόμενο βέβαια με ομάδες συγκεκριμένης δυναμικής. Ο Κροάτης βρίσκεται στον πάγκο εδώ και τρία χρόνια, πιστώνεται κάποια βελτίωση αν και απαιτούνται αρκετά βέβαια περισσότερα για να “μπει” στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Δύο νέα πρόσωπα
Για πρώτη φορά κλήθηκε το δίδυμο της πρωτοπόρου Αλ-Νάντα, οι Αλ-Χινάι και Αλ-Ματρούσι. Απουσιάζουν οι σημαντικοί Φαουάζ (μέσος/Ντόφαρ) και Αλ-Χαΐρι (επιθετικός/Μπάχια).

Γερμανία

Ο Χάνζι Φλικ βοήθησε την Γερμανία να ανανεωθεί και να προκριθεί εύκολα στο Παγκόσμιο κύπελλο. Πρώτο φιλικό πριν την τελική φάση όπου στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες μετά τον αποκλεισμό στον όμιλο το 2018. Οι Γερμανοί έχουν μόνο μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια (1/5/1), δεν βοήθησαν οι πειραματισμοί του Φλικ. Αυτό θα ειναι το μοναδικό φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και αναμένονται αρκετοί πειραματισμοί στο αρχικό σχήμα.

Ψάχνει φορ
Η απώλεια του τραυματία Βέρνερ (Λειψία) στερεί τον βασικό φορ του Φλικ. Ο Χάβερτς μοιάζει φαβορί έναντι των Μουκόκο και Φούλκρουγκ που δεν έχουν συμμετοχή με την ομάδα. Εκτός έμειναν οι Χούμελς, Γκόζενς, Ρόις ενώ το φιλικό θα χάσει ο αναπληρωματικός τερμ. Τερ Στέγκεν αλλά και οι βασικοι Ρούντιγκερ (α) και Μίλερ (ε).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
27 8.85 1.06 3.8 1.22 2.12 1.64 2.25 1.54 7.5 1.03 1.01
Ομάν - Γερμανία / Εκτίμηση

Λογικό φαβορί η Γερμανία που θα… ξεμουδιάσει ουσιαστικά στο φιλικό. Η “νασιοναλμάνσαφτ” δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα, επιλέγουμε τη νίκη της απο το πρώτο ημίχρονο, την συνδυάζουμε με over και θα συνάμα ποντάρουμε σε γκολ του Χάβερτς που αναμένεται πλέον να πάρει ηγετικό ρόλο στην επίθεση (2.42).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr