Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Μάλτα - Ελλάδα, ακόμα και με απουσίες μπορεί!

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 10:23

Η Εθνική μας δοκιμάζεται στην αδύναμη Μάλτα σήμερα, στα πλαίσια των διεθνών φιλικών. 

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Μάλτα - Ελλάδα, ακόμα και με απουσίες μπορεί!
Μάλτα

Χαμηλής δυναμικότητας ομάδα η Μάλτα και δεν γίνεται λόγος ούτε καν για κάποια παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση. Στον όμιλο της για το Nations Leaue έκανε ότι περνούσε από το χέρι της και τα κατάφερε σχετικά καλά. Εξάλλου ήταν σε όμιλο με άλλες δύο ομάδες μόνο! Τερμάτισε 2η με 6 βαθμούς πίσω από Εσθονία και πάνω από το Σαν Μαρίνο. Υπήρξε σκάνδαλο με τον προπονητή της ομάδας και έτσι απομακρύνθηκε. Ο τεχνικός της U21, Γκίλμπερτ Άγκιους, τέθηκε ως υπηρεσιακός, τουλάχιστον για σήμερα και το φιλικό με την Ιρλανδία. Στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα παίξει σε όμιλο με Αγγλία, Ιταλία, Β. Μακεδονία και Ουκρανία.

Ελλάδα

Έπρεπε να γνωρίσει τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ για να ξυπνήσει η εθνική μας. Μετά τη σφαλιάρα και την απουσία από το Κατάρ η εθνική τέθηκε σε λειτουργία ανασυγκρότησης και τον ρόλο του κυβερνήτη ανέλαβε ο Πογέτ. Έτσι η εθνική έδειξε τεράστια πρόοδο και η εικόνα της ήταν εντυπωσιακή, σε αντίθεση με αυτά που βλέπαμε νωρίτερα. Πρώτευσε στον όμιλο της Λίγκας Εθνών, πετυχαίνοντας 5 νίκες σε 6 ματς, έχοντας πολύ καλή και σοβαρή εικόνα. Στόχος φυσικά της ομάδας είναι η παρουσία στα τελικά της επόμενης μεγάλης διοργάνωσης. Το καλό για την εθνική είναι πως αν δεν τα καταφέρει μέσω των προκριματικών (σε όμιλο με Γιβραλτάρ, Ιρλανδία, Γαλλία και Ολλανδία), θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί μια ευκαιρία ακόμα από τα πλέι οφ του Nations League.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
9.25 4.15 1.37 1.62 2.2 1.21 4 2.62 1.42 2.95 1.21 1.05
Μάλτα - Ελλάδα / Εκτίμηση

Έχει αρκετές απουσίες η εθνική αλλά ο αντίπαλος δεν έχει τη δικιά μας δυναμική. Εξάλλου είναι φιλικό με που μπορούμε να κερδίσουμε και να βοηθήσουμε και το ranking μας. 2 & over 1,5 (1.72).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr