Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Πορτογαλία - Νιγηρία, ανέτοιμη ψυχολογικά η ομάδα του Σάντος!

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 10:48

Η Εθνική Πορτογαλίας ετοιμάζεται λίγο πριν το Μουντιάλ, και υποδέχεται την Εθνική Νιγηρίας. 

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Πορτογαλία - Νιγηρία, ανέτοιμη ψυχολογικά η ομάδα του Σάντος!
Πορτογαλία

Την παρουσία της στο Κατάρ αναμένει η Πορτογαλία, και σήμερα θα δει σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι. Προέρχεται από την κατάληψη της 2ης θέσης στον όμιλο του Nations League, αφού η ήττα από την Ισπανία την άφησε εκτός Final 4. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση της ομάδας σε θέμα αποδυτηρίων δεν μοιάζει να είναι και η καλύτερη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, φρόντισε να φέρει τα πάνω κάτω με τη συνέντευξη που παραχώρησε και το κλίμα είναι τεταμένο. Ο ίδιος σήμερα δεν θα αγωνιστεί όμως λόγω ασθένειας.

Μάλι

Η Νιγηρία με δύο ισοπαλίες απέναντι στη Γκάνα έμεινε εκτός Μουντιάλ. Και αυτό γιατί ίσχυε το εκτός έδρας γκολ. Πλέον θα προσπαθήσει να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει το μέλλον. Η Νιγηρία προέρχεται από φιλική ήττα στην έδρα της Κόστα Ρίκα με 2-0. Σε εκείνο το παιχνίδι έπαιξαν όμως ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίζουν μόνο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Σήμερα η αποστολή είναι πιο πλήρης, αλλά τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.3 5 8.75 2.22 1.61 1.47 2.55 1.97 1.74 1.06 1.13 3.3
Πορτογαλία - Μάλι / Εκτίμηση

Η Πορτογαλία αγωνιστικά μπορεί να είναι έτοιμη, αλλά ψυχολογικά δεν φαίνεται. Ο Σάντος έχει να φτιάξει το εσωτερικό της ομάδας αρχικά, και έπειτα το αγωνιστικό. Εξάλλου δεν νομίζω να διακινδυνέψει να χάσει κάποιον ποδοσφαιριστή. Πάμε με το goal/goal (2.25).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr