Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Γκάνα – Ελβετία, χωρίς διάθεση για ρίσκο!

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 10:49

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι δύο ομάδες θα επιδοθούν σε πειραματισμούς και το ματς θα κυλήσει σε “χαμηλό” τέμπο.

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Γκάνα – Ελβετία, χωρίς διάθεση για ρίσκο!

Στο ουδέτερο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Γκάνα

Η Γκάνα πέρασε δια πυρός και σιδήρου και εξασφάλισε την παρουσία της στα τελικά του Μουντιάλ για 4η φορά, αυτή τη φορά εις βάρος της Νιγηρίας χάρη στα εκτός έδρας γκολ. Θα παίξει σε όμιλο με Νότιο Κορέα, Ουρουγουάη και Πορτογαλία, «επιτρέπονται» τα πλάνα πρόκρισης. Ο Ότο Άντο είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός, αλλά έστειλε την ομάδα στα γήπεδα του Κατάρ και αυτό οδήγησε τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας στο να τον μονιμοποιήσουν. Δεν έπεισε πάντως στο τελευταίο Κόπα Αφρικα όπου δεν πέτυχε ούτε μια νίκη στην φάση των ομίλων.

Με δοκιμές στον άσο
Οι τραυματισμοί των Γουόλοκοτ και Οφόρι έφεραν προβληματισμούς στο τεχνικό επιτελείο για την θέση του βασικού τερματοφύλακα καθώς και οι τρεις που κλήθηκαν στην αποστολή δεν έχουν περισσότερες απο δέκα συμμετοχές! Την Δευτέρα ανακοίνωθηκε η τελική αποστολή, υπήρξε κλασικά… γκρίνια για τις επιλογές του Οντο.

Ελβετία

Η Ελβετία διέπρεψε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν ουσιαστική και τυχερή, άφησε πίσω της την Ιταλία και θα παίξει στα τελικά της διοργάνωσης για 5η διαδοχική τετραετία. Ο τεχνικός Μουράτ Γιακίν εμφάνισε μία ομάδα με συμπαγή αμυντική λειτουργία και θα παλέψει για την πρόκριση στους «16» σε γκρουπ με Βραζιλία, Καμερούν και Σερβία. Στη Λίγκα Εθνών ξεκίνησε με τρεις ήττες, αλλά έκανε ντεμαράζ, πανηγύρισε τρεις διαδοχικές νίκες και θα παίξει ξανά στην Α' κατηγορία.

Τα γνωστά
Εκτός κλήσεων έμειναν οι Τσούμπερ (μ. 51/10), Ιτεν (ε. 7/4), Εμπαμπού (α. 22/0). Αμφίβολοι οι προοριζόμενοι για βασικοι Ζόμερ (μ) και Σακίρι (μ.), αναμένονται βέβαια πειραματισμοί στο τελευταίο φιλικό.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.15 3.4 1.68 1.67 2.12 1.2 4.15 2.1 1.65 2.1 1.27 1.15
Γκάνα - Ελβετία / Εκτίμηση

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός στην Ελβετία καθώς και οι δύο ομάδες θα αποφύγουν τα ρίσκα λίγες ημέρες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Περιμένουμε ένα ματς που θα κυλήσει σε χαμηλό τέμπο, το under ειναι “διαβασμένο” και θα προτιμήσουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr