Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ιρλανδία – Νορβηγία, λύση στα γκολ!

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 11:15

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και επιλέγουμε έτσι ποντάρισμα τερμάτων.

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ιρλανδία – Νορβηγία, λύση στα γκολ!

Στο Δουβλίνο.

Ιρλανδία

Η Ιρλανδία δεν μπορεί να βρει τον δρόμο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου εδώ και 20 χρόνια, ήταν μάλιστα αποκαρδιωτική στην τελευταία προκριματική σειρά όπου ηττήθηκε και απο το Λουξεμβούργο. Ο Στέφεν Κένι σταθερά στον πάγκο τα τελευταία χρόνια, δεν είχε συνεπή παρουσία στη Λίγκα Εθνών, ωστόσο παραμένει στη Β' κατηγορία και στα τελευταία ματς παρουσιάστηκε βελτιωμένη. Σκοράρει με σχετική ευκολία στα τελευταία ματς, ωστόσο έχει χάσει το σταθερό πλεονέκτημα των τελευταίων ετών, την καλή ανασταλτική λειτουργία. Υπάρχει αισιοδοξία για το άμεσο μέλλον.

Με νέο… αίμα
Τελευταίες απουσίες οι Κιν και Χόγκαν, ενώ νωρίτερα εκτός κλήσεων έμειναν οι λογιζόμενοι ως βασικοί Ντάφι (α. 55/7), Χούριχεϊν (μ. 36/1), Πάροτ (ε. 17/4). Δεδομένη η διάθεση για πειραματισμούς.

Πιθανή σύνθεση: Μπαζούνου – Ο’ Σι, Κόλινς, Ίγκαν – Ντόχερτι, Μπράουν, Μολούμπι, Χέντρικ, Μπρέιντι – Ομπαφέμι, Ρόμπινσον

Νορβηγία

Η Νορβηγία έπαιξε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998 στα γήπεδα της Γαλλίας και έκτοτε αγνοεί την πρόκριση στο μεγάλο «ραντεβού». Προσπαθεί να ανέβει επίπεδο με τον Στάλε Σολμπάκεν στον πάγκο, δεν κατάφερε να διακριθεί στη Λίγκα Εθνών παρότι ξεκίνησε με 3-1-0, στην συνέχεια ηττήθηκε σε δύο κολλητά ματς και θα αγωνιστεί στη Β' κατηγορία και στην επόμενη έκδοση. Το βάρος πέφτει στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, όπου η πρόκριση είναι μονόδρομος προκειμένου το πρότζεκτ «αναγέννησης» να έχει συνέχεια.

Χωρίς Χάαλαντ
Με αρκετά νέα πρόσωπα καθώς στις γνωστές απουσίες των Κινγκ (ε. 62/20), Ομάρ (α. 49/0), Μπέργκε (μ. 32/1), Αγερ (α. 27/0), Τόρστβεντ (μ. 18/4), θα χάσει το φιλικό και ο σταρ Χάλαντ, ο οποίος έχει 21 γκολ σε 23 διεθνείς παρουσίες. Δεν υπολογίζεται και ο βασικός τερμ. Κάλστρομ.

Πιθανή σύνθεση: Νίλαντ – Ράιερσον, Όστιγκαρντ, Γκρέγκερσεν, Μέλινγκ – Όντεγκααρντ, Θόρσμπι, Μπεργκ – Σόρλοθ, Ελιουνούσι, Λάρσεν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.5 2.9 2.95 1.45 2.6 1.15 4.85 2.05 1.68 1.38 1.37 1.48
Ιρλανδία - Νορβηγία / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Δεν… βγαίνει άκρη καθώς και οι δύο ομάδες θα… πειραματιστούν σύμφωνα με τις δηλώσεις αλλά και τις αποστολές των προπονητών. Χαμηλώνουμε την μίζα και επιλέγουμε το γκολ/γκολ (1.90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr