Ποδόσφαιρο

Α΄Πολωνίας: Λέχια Γκντανσκ – Γκόρνικ Ζάμπρζε, λύση στα γκολ!

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 11:21

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες τηες αναμέτρησης και μας… στρέφει σε ποντάρισμα τερμάτων.

Α΄Πολωνίας: Λέχια Γκντανσκ – Γκόρνικ Ζάμπρζε, λύση στα γκολ!

Εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής

Λέχια Γκντανσκ

Λίγα πράγματα και πάλι από την Λέχια Γκντανσκ που δεν έπεισε και κόντρα στην Πιαστ συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Με δύο σερί ήττες υποχώρησε στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ αποκλείστηκε και στους «16» του Κυπέλλου και από νωρίς δείχνει πως θα πρωταγωνιστήσει στο σήριαλ της παραμονής. Έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία, over τα επτά από τα εννέα τελευταία ματς.


Επιστροφές
Θετικά πάντως τα νέα απο το ιατρικό… δελτίο, επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Κούτσιακ, έτοιμος και ο συνήθως βασικός μέσος Τεραζίνο. Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο χρήσιμος Ολλανδός μέσος ντε Καμπς.

Γκόρνικ Ζάμπρζε

Αποκαρδιωτική εμφάνιση από την Γκόρνικ που γνώρισε βαριά ήττα από την ουραγό Μιέντζ Λέγκιντα και τα… άκουσε από τους φίλους της. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του κυπέλλου από ομάδα μικρότερης κατηγορίας και μοιραία η γκρίνια είναι διάχυτη στις τάξεις της. Συνεπής στα «μεγάλα» σκορ, μετρά οκτώ over στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές, δύο φορές έχει σκοράρει σε 13 ματς ο 37χρονος πλέον Λούκας Ποντόλσκι.


Τα… γνωστά
Τουλάχιστον δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα αγωνιστικλα προβλήματα. Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο ενίοτε βασικός αμυντικός Γιανίτσκι που δύσκολα μάλιστα θα προλάβει και τον δεύτερο γύρο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.67 3.4 2.35 2.02 1.7 1.4 2.72 1.55 2.22 1.54 1.25 1.42
Λέχια Γκντανσκ - Γκόρνικ Ζάμπρζε / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Δεν… βγαίνει άκρη με σημείο, θα προτιμήσουμε το over που αβαντάρεται απο τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων και προσφέρεται όμως σε “διαβασμένη” τιμή (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr