Ποδόσφαιρο

Λιγκ2 Αγγλίας: Με τα γκολ σε Γκρίμσμπι και Στόκπορτ

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 02:25

Προκύπτουν επιλογές -κυρίως με γκολ- στην 19η αγωνιστική της 4ης κατηγορίας της Αγγλίας.

Λιγκ2 Αγγλίας: Με τα γκολ σε Γκρίμσμπι και Στόκπορτ

17:00

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο με εντός έδρας ήττα από την Μάνσφιλντ (0-1), η Μπάροου δέχτηκε γκολ νωρίς και υπέκυψε σε ισορροπημένο ματς στο Κρόουλι (1-0), υποχωρώντας στην έκτη θέση. Είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με τον Γουότερς να βρίσκει δίχτυα σε όλες. Είναι πολύ αποτελεσματική εντός έδρας (7-0-2). No goal τα 10/14 τελευταία ματς πρωταθλήματος, under τα 8/11 πιο πρόσφατα. Μοναδικός απόντας ο δεξιός μπακ Μπράουν.

Η Χάρτλπουλ μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στον 2ο γύρο κυπέλλου, στα πέναλτι επί της Σόλιχουλ Μορς (1-1 στα 120 λεπτά, όπου δέχτηκε γκολ στο 9’ και ισοφάρισε στο 89’). Στο πρωτάθλημα υπέστη κάπως άδικη ήττα στο Στιβενέιτζ (1-0) μένοντας κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, με μόλις δύο βαθμούς σε εννιά εξορμήσεις όπου δέχτηκε 20 γκολ. Over τα 8/10 τελευταία επίσημα. Αμφίβολοι οι Νιανγκ (αμυντικός), Μαγκουάιρ (φορ), Σέλτον και Κρόφορντ (μέσοι), εκτός οι Μέναγες (βασικός αμυντικός), Λέισι (στόπερ) και Στέρι (δεξιός μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς ανώτερο σύνολο η Μπάροου και ισχυρή εντός, πάντως ο άσος πήρε πολύ παιχνίδι και έχει “γκρεμιστεί” στο 1,62. Θα τον συνδυάσουμε με over 1,5 (1.90).

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της Σάτον (0-2) πανηγύρισε η Μπράντφορντ και βρίσκεται λίγο πίσω από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Το δεύτερο διαδοχικό διπλό -ενώ προηγήθηκαν τρεις απανωτές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Χάρογκειτ (0-1)- ήρθε δίκαια και σχετικά εύκολα, τα 12 γκολ έφτασε ο Αντι Κουκ. Under τα 5/6 τελευταία όλων των διοργανώσεων. Νοκ άουτ οι μέσοι Οσαντέμπε-Γουόκερ.

Ερχόμενη από τον αποκλεισμό στο κύπελλο (1-0 στο Τσέστερφιλντ) η Νορθάμπτον πανηγύρισε σημαντικό διπλό επί της Τζίλιγχαμ (0-2), μόλις δεύτερο τρίποντο στα επτά τελευταία παραμένοντας στις θέσεις απευθείας ανόδου. Η πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας βρήκε ξανά λύσεις, τα 13 τέρματα έφτασε ο Χόσκινς που έβγαλε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Εχει υποστεί μόλις μία ήττα σε εννιά εξορμήσεις. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κοίκι-Μαγκλόιρ και οι επιθετικοί Απερ (2 γκολ)-Επια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ ενδιαφέρον όσο και αμφίρροπο ματς, με την Νορθάμπτον ελαφρώς πιο ποιοτική. Ομως η Μπράντφορντ δύσκολα χάνει εντός, η ισοπαλία έχει μεγάλη τύχη.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Ακόμη μία ήττα (11η σε 18 αγωνιστικές) γνώρισε η Κόλτσεστερ στο Κρου (1-0) και παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση. Η κάκιστη εκτός έδρας (0-1-8) ουραγός άντεξε για αρκετή ώρα αλλά εν τέλει είδε την εστία της να παραβιάζεται για 19ο συνεχόμενο ματς σε όλες τις διοργανώσεις! Πάντως έχει προκριθεί στους «32» του Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολοι οι Λόνγκσταφ (μέσος) και Απια (φορ, 2 γκολ), δεν υπολογίζεται ο μέσος Χους.

Η Ντονκάστερ έβγαλε αντίδραση μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο κύπελλο (0-1 από την 6ης κατηγορίας Κινγκς Λιν) και περνώντας αλώβητη από το Γκρίμσμπι (1-3) διατηρήθηκε σε επαφή με τις θέσεις πλέι οφ. Είχαν προηγηθεί τέσσερα συνεχόμενα under σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ εκτός έδρας μετράει από τρεις νίκες, ισοπαλίες και ήττες. Ο Ντάνι Σόφιλντ (που ανέλαβε πριν λίγο καιρό) δεν υπολογίζει τους αμυντικούς Ολόβου-Γιάνγκερ και τον αν. επιθετικό Γκρίφιθς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν σηκώνει κεφάλι η Κόλτσεστερ, με σκαμπανεβάσματα η Ντονκάστερ που βεβαίως υπερέχει σαφώς. Προς τα δεξιά κλίνουμε

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Σε εντός έδρας ήττα από την Ντονκάστερ (1-3) υποχρεώθηκε η Γκρίμσμπι και με μόλις ένα βαθμό από τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές υποχώρησε στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Κακή εμφάνιση, δέχτηκε γκολ νωρίς και δεν μπόρεσε να αντιδράσει κόντρα σε έναν εμφανώς πιο ποιοτικό αντίπαλο. Στο κύπελλο συνέτριψε την Πλίμουθ, πάντως στο πρωτάθλημα έχει μόνο μία νίκη σε οκτώ εντός έδρας ματς (1-4-3). Επιστρέφει ο αν. επιθετικός Ορσί, εκτός o επιθετικός Τέιλορ (3 γκολ).

Μετά την πρόκριση στον 2ο γύρο κυπέλλου, η Στιβενέιτζ επικράτησε με μεγάλη δυσκολία της Χάρτλπουλ (1-0) και συνεχίζει την.. καταδίωξη της κορυφής. Βρήκε σθεναρή αντίσταση και γλίτωσε σε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες προτού λυτρωθεί μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ (στα πέναλτι από την Τσάρλτον), ενώ έχει προκριθεί στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Τέιλορ, μακροχρόνια απουσιάζει ο επιθετικός Λιστ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υποχωρεί διαρκώς με κακές εντός έδρας επιδόσεις η επικίνδυνη πάντως Γκρίμσμπι, αντιθέτως η Στιβενέιτζ παραμένει “κυνική” και στις πρώτες θέσεις. Με το γκολ-γκολ θα πάμε (1,88).

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στο πρωτάθλημα για την Χάρογκειτ, που υπέκυψε εντός έδρας στην Λέιτον Οριεντ (0-2) και παραμένει οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με μόλις μία νίκη στις 14 τελευταίες αγωνιστικές (1-3-10). Δίκαιο αποτέλεσμα, πέφτοντας στο καναβάτσο από νωρίς. Είχαν προηγηθεί επτά συνεχόμενα γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα, συνεχίζει στον 2ο γύρο του κυπέλλου. Παραμένουν παροπλισμένοι οι επιθετικοί Ράιτ, Ανγκους, Ντόλεϊ, Τόμσον και ο αμυντικός Σμιθ.

Μετά από δύο απανωτές εντός έδρας ήττες και την πρόκριση στον 2ο γύρο κυπέλλου για τέταρτη διαδοχική σεζόν η Μάνσφιλντ άλωσε το Ροτσντέιλ (0-1), επιτυχία που την ανέβασε στις θέσεις πλέι οφ. Εχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 22’, ισορροπημένο γενικότερα το ματς όπου βρήκε τη λύση στα μέσα της επανάληψης. Παραμένει χωρίς ισοπαλία εκτός έδρας (5-0-4). Αμφίβολος ο αμυντικός ΜακΛάφλιν, συνεχίζει εκτός ο επιθετικός Οουτς (1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ολοένα δυσκολεύει η κατάσταση για την Χάρογκειτ, στο κυνήγι της ανόδου διατηρείται η Μάνσφιλντ, διπλό με ρίσκο (2,05).

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί της Κόλτσεστερ (2-0) η Νιούπορτ ηττήθηκε εντός έδρας στην Στόκπορτ (1-2) συνεχίζοντας την απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα, όπου έχει μόλις τέσσερις νίκες σε 18 αγωνιστικές. Εχει την χειρότερη εντός έδρας επίδοση της κατηγορίας, under τα 9/12 τελευταία, κράτησε ανέπαφη εστία μόνο στα τέσσερα από τα 25 φετινά ματς όλων των διοργανώσεων. Μακροχρόνια απουσιάζουν ο μέσος Γουίλντιγκ και ο επιθετικός Ζανζάλα.

Μεσοβδόμαδα η Τζίλιγχαμ επικράτησε 1-0 της Φίλντε σε επαναληπτικό κυπέλλου και προκρίθηκε στον 2ο γύρο. Εχασε πέναλτι στο 10’ και πήρε προβάδισμα στο 42’ διατηρώντας το χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Στο πρωτάθλημα -όπου παραμένει χωρίς διπλό (0-3-5, με 2-11 γκολ)- υπέκυψε εντός έδρας στη Νορθάμπτον (0-2) συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Under τα 13/14 τελευταία επίσημα, έχει προκριθεί στους «16» του Λιγκ Τρόφι μετά από 26 χρόνια! Αμφίβολος ο γκολκίπερ Μόρις, εκτός οι Μέιναρντ-Μπριούερ (γκολκίπερ)-Τουτόντα (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κατήφεια και στις δύο ομάδες, σε αποδόσεις καθαρού φαβορί η Νιούπορτ (1.92) όμως θα έχει δύσκολο έργο. “Διαβασμένο” το under (1,55).

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΚΑΡΛΑΙΛ

Η Σάλφορντ δεν τα κατάφερε στη ρεβάνς κυπέλλου με την Πιτέρμπορο (0-2). Στο πρωτάθλημα παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στη Γουίμπλεντον μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Εχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (12) από ότι εκτός (16), under τα 12/14 τελευταία επίσημα, no goal τα 8/9 πιο πρόσφατα, στο Λιγκ Τρόφι προκρίθηκε στους «32». Αμφίβολος ο βασικός χαφ ΜακΑλενι, εκτός οι Σέπαρντ (αμυντικός) και Μάλαν (μέσος).

Και η Καρλάιλ παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία στη Γουόλσολ, μένοντας οριακά πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Γλίτωσε μόλις στο 2’ αλλά στη συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία και έκανε ευκαιρίες που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες, ενώ στην επανάληψη άντεξε στην πίεση και άγγιξε το γκολ στις καθυστερήσεις. Συνεχίζει στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου (2-1 την Τρανμίρ), εκτός πλάνων οι μέσοι Ντέβιτ, Ντίξον, Ντίκενσον και οι Σίνιορ (αμυντικός)-Πάτρικ (μεσοεπιθετικός, 2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχει μία δυσκολία στο σκοράρισμα -κυρίως εντός έδρας- η Σάλφορντ, επικίνδυνη η Καρλάιλ αλλά δεν βλέπουμε διπλό.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Με.. φόρα από την εντυπωσιακή πρόκριση στον 2ο γύρο του κυπέλλου (4-0 την Σουίντον), η Στόκπορτ πανηγύρισε πολύτιμο διπλό επί της Νιούπορτ (1-2) και συνεχίζει την βαθμολογική «αναρρίχηση» με τέσσερις νίκες στο αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών. Μάλιστα δεν είχε δεχθεί ούτε ένα γκολ στα τέσσερα προηγούμενα. Σκοράρει στα 20/24 φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, είχαν προηγηθεί έξι διαδοχικά no goal. Μοναδικός απόντας είναι ο βασικός γκολκίπερ Γιάρος.

Αμεσα επέστρεψε στις επιτυχίες η Λέιτον Οριεντ που άλωσε το Χάρογκειτ (0-2) και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Οι Λονδρέζοι καθάρισαν από νωρίς το ματς (τα οκτώ γκολ έφτασε ο Σμιθ), ελάχιστα πιέστηκε η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Under τα επτά από τα εννιά τελευταία επίσημα, έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε εννιά εξορμήσεις (6-2-1). Εξέτισε ο μέσος Κλέι, αμφίβολοι οι μέσοι Γεωργίου και Ενκρούμα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ ενδιαφέρον ματς, η επίθεση της Στόκπορτ έχει πάρει.. φωτιά και απειλεί την πρωτοπόρο. Πάμε με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (2.45).

ΣΑΤΟΝ-ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ

Ερχόμενη από αποκλεισμό-σοκ στο κύπελλο η Σάτον ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπράντφορντ (0-2), συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις που την βρίσκουν στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Δίκαιη η τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα μετά από μίνι αήττητο 2-2-0. No goal τα οκτώ από τα δέκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τρίτη αγωνιστική τιμωρίας για τον επιθετικό Μπούγκιελ, αμφίβολος ο αμυντικός Πιέρ, εκτός οι Γκούντλαϊφ (αμυντικός) και Σμιθ (μέσος).
Η Ροτσντέιλ ηττήθηκε εντός έδρας από την Μάνσφιλντ (0-1) και παραμένει χαμηλά, με μόλις τέσσερις νίκες σε 18 αγωνιστικές. Η δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας έμεινε ξανά «άσφαιρη», έτσι η εκ των ουραγών μοιραία λύγισε με γκολ στα μέσα της επανάληψης. Under τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, no goal τα τέσσερα πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα/κύπελλο. Αμφίβολοι οι αναπληρωματικοί Κίγκλεϊ (μέσος)-Σλίκερ (γκολκίπερ), συνεχίζει εκτός ο επιθετικός Τσάρμαν.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξανά ντεφορμέ η Σάτον, ενώ η Ροτσντέιλ δεν είναι πια στην ίδια δύσκολη θέση. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, στο 1,82 το γκολ-γκολ.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΚΡΟΥ

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο (4-0 από Στόκπορτ) η Σουίντον παραχώρησε ισοπαλία στην Τρανμίρ (1-1) και διατηρείται ψηλά, με αήττητο πέντε αγωνιστικών (3-2-0). Νωχελική στο πρώτο κομμάτι του ματς, θα μπορούσε να δεχτεί και δεύτερο γκολ προτού ισοφαρίσει, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 85’ για ολική ανατροπή. Εχει μόλις μία ήττα εντός έδρας (5-3-1). Αμφίβολοι οι Κλέιτον (αμυντικός), Μίντερν (μέσος) και Χέπμπερν-Μέρφι (επιθετικός), νοκ άουτ ο αμυντικός ΜακΝτόναλντ.

Στο δεύτερο ματς με νέο τεχνικό τον Λι Μπελ, η Κρου έστω και δύσκολα λύγισε την αντίσταση της ουραγού Κόλτσεστερ (1-0), πέμπτο τρίποντο μετρώντας και ισάριθμες ήττες σε 17 αγωνιστικές. Αποδυναμώνεται εμφανώς εκτός έδρας, με μόλις ένα διπλό σε οκτώ εξόδους (1-4-3), under τα 10/13 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι ο αμυντικός ΜακΝτόναλντ και ο επιθετικός Μπέικερ-Ρίτσαρντσον, εκτός ο μέσος Εϊνλεϊ και ο φορ Λονγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάντα στο κόλπο για πλέι οφ η Σουίντον, παραμένει χαμηλά η Κρου, πρώτο σημείο ο άσος που θα θέλαμε ψηλότερα (1,72).

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Την τέταρτη ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές απέσπασε η Τρανμίρ στο Σουίντον (1-1), μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Προηγήθηκε νωρίς, έχασε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ προτού ισοφαριστεί, λίγες φάσεις εκατέρωθεν στην επανάληψη. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Καρλάιλ (2-1), under τα 11/13 τελευταία πρωταθλήματος, ενώ τα 7/9 τελευταία επίσημα είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Τέρνμπουλ (1 γκολ), τραυματίες οι επιθετικοί Μουμπόνγκο, Τζόλεϊ, Γκλάτζελ και ο αμυντικός Ρόμπινσον.

Η Γουίμπλεντον μεσοβδόμαδα νίκησε 3-1 την Γουέιμαουθ (όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο) σε επαναληπτικό κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα σε ματς λίγων ευκαιριών απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Σάλφορντ, βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης με αήττητο πέντε αγωνιστικών (2-3-0). Γκολ-γκολ τα 10/13 τελευταία επίσημα, έχει προκριθεί στους «32» του Λιγκ Τρόφι. Σημαντικές οι απουσίες των βασικών Γιανγκ-Κουμπς (επιθετικός, 3 γκολ), Γκάντερ (αμυντικός, στο Μουντιάλ με την Ουαλία), αμφίβολος ο αμυντικός Μπράουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να “σπάσει” το… κύμα ισοπαλιών καλείται η Τρανμίρ, έχει μικρό προβάδισμα απέναντι στην υπολογίσιμη Γουίμπλεντον (1.98), καλή η απόδοση στο over (2,10).

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Μετά την πρόκριση στο κύπελλο νικώντας εκτός έδρας την Γουίκομ (0-2), η Γουόλσολ πήρε 0-0 στο Καρλάιλ και μάχεται για να μην χάσει επαφή με τις θέσεις πλέι οφ. Εχασε μεγάλη ευκαιρία με τον 1ο σκόρερ Ντάνι Τζόνσον μόλις στο 2’, όμως στη συνέχεια βρέθηκε κυρίως σε θέση άμυνας. Μετράει από έξι νίκες, ισοπαλίες και ήττες! Εκτός οι μέσοι Λάμπαντι, Ράιλι, Ιαρινγκ και οι ΜακΕντι (αμυντικός)-Γουίλκινσον (φορ).

Πολύτιμη νίκη επί της Μπάροου (1-0) κατέκτησε η Κρόουλι, με τον Ναντέσαν να σκοράρει για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική! Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο κύπελλο με το βαρύ 1-4 από την Ακρινγκτον, πρώτη ήττα με υπηρεσιακό τον Λιούις Γιανγκ Προηγουμένως έτρεχε 3-2-0, ακολούθησε και ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ (3-1 στο Μπέρνλι αν και προηγήθηκε). Over τα 12/15 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παραμένει χωρίς διπλό (0-5-4). Εκτός οι αμυντικοί Ομόλε και Κονρόι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αξιόμαχη εντός έδρας η Γουόλσολ, με “καυτό” Ναντέσαν πορεύεται η Κρόουλι. Προσπερνούμε σημείο, έχουν τύχη το γκολ-γκολ (1.98) και το 2-3 γκολ (1.95).

Βαθμολογία -

19/11/2022League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 42 18 13 3 2 28 11 17
2 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 39 18 12 3 3 25 15 10
3 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 35 18 10 5 3 31 19 12
4 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 33 18 9 6 3 25 14 11
5 Μπάροου Μπάροου 31 18 10 1 7 24 18 6
6 Σουίντον Σουίντον 31 18 8 7 3 24 18 6
7 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 30 18 9 3 6 27 23 4
8 Καρλάιλ Καρλάιλ 29 18 7 8 3 26 19 7
9 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 28 18 8 4 6 19 14 5
10 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 28 18 8 4 6 23 22 1
11 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 26 18 7 5 6 19 14 5
12 Στόκπορτ Στόκπορτ 25 18 7 4 7 23 20 3
13 Γουόλσολ Γουόλσολ 24 18 6 6 6 21 16 5
14 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 23 17 6 5 6 19 17 2
15 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 23 18 6 5 7 22 24 -2
16 Κρου Κρου 22 17 5 7 5 16 20 -4
17 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 19 18 5 4 9 16 25 -9
18 Κρόουλι Κρόουλι 17 17 4 5 8 19 28 -9
19 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 16 18 4 4 10 16 22 -6
20 Ρότσντεϊλ Ρότσντεϊλ 15 18 4 3 11 13 24 -11
21 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 13 18 3 4 11 17 29 -12
22 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 13 17 2 7 8 6 19 -13
23 Χάρτλπουλ Χάρτλπουλ 12 18 2 6 10 15 31 -16
24 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 11 18 2 5 11 14 26 -12
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr