Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Τουρκία - Τσεχία, μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι!

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 10:32

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε Τουρκία και Τσεχία. 

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Τουρκία - Τσεχία, μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι!
Τουρκία

Eπέστρεψε στις νίκες η Τουρκία, αφού επικράτησε της Σκωτίας με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έφτασε στη νίκη δίκαια. Εξάλλου έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα ο Στέφαν Κουντς, ο οποίος στοχεύει σε νέες επιτυχίες και φυσικά τη δυνατότητα εκπροσώπησης της χώρας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Το πρώτο βήμα εξάλλου έγινε αφού ανέβηκα κατηγορία στο Nations League. Tελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, στη συνέχεια δίνουν προκριματικά του Euro 2024 τον Μάρτιο.

Τσεχία

Η Τσεχία κατέβηκε με αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι κόντρα στα Νησιά Φερόε, αλλά έκανε τη δουλειά της σωστά. Πέτυχε 5 γκολ και έφτασε στην ευρεία νίκη. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που δώσαμε χαρά στους οπαδούς μας. Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής Γιάροσλαβ Σιλχάβι. Σχετικά με την ενδεκάδα του σημερινού παιχνιδιού δεν ανέφερε κάτι, μόνο του ότι θα επιλέξει ποδοσφαιριστές που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Βέβαια και πάλι έχει αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών οπότε επηρεάζει όσο να ναι την εικόνα της ομάδας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.05 3.45 3.3 1.85 1.88 1.25 3.65 1.82 1.87 1.31 1.27 1.71
Τουρκία - Τσεχία / Εκτίμηση

Σε καλή κατάσταση δείχνει η Τουρκία η οποία πιθανόν να αγωνιστεί με βασικούς. Και η Τσεχία πήρε ψυχολογία με τη πρόσφατη νίκη της και ας μην είχε την ίδια δυναμική ο αντίπαλος. Over 2,5 (2.05).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr