Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Μολδαβία-Ρουμανία, απόλυτο φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 01:33

Δέχεται πιέσεις η νίκη των Ρουμάνων στο γειτονικό Κισινάου.

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Μολδαβία-Ρουμανία, απόλυτο φαβορί οι φιλοξενούμενοι

20:30

Moldova

Οι Μολδαβοί θα υποδεχτούν στο… γειτονικό ντέρμπι τους Ρουμάνους στο Κισινάου. Η ομάδα του Σεργκέι Κλεσένκα τελείωσε καλά τα Nations League πετυχαίνοντας τρεις νίκες στους τελευταίους τρεις αγώνες αν και δεν κατάφερε να πάρει άνοδο. Μοιάζει να έχουν βρει τον δρόμο τους οι τρικολόρ, αν και στο ματς με το Αζερμπαϊτζάν έκαναν λάθη στην άμυνα και τα πλήρωσαν (1-2).

Ολοι οι βασικοί μέσα

Φάνηκε και στις κλήσεις η σοβαρότητα που αντιμετωπίζεται το ματς καθώς σε σχέση με τα παιχνίδια του Nations League ο μόνος που λείπει είναι ο τραυματίας μέσος Μπελούσοβ.

Romania

Απογοητευτική η παρουσία της Ρουμανίας στο Nations League, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου της 2ης κατηγορίας και έτσι υποβιβάστηκε. Επίσης, δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον Μουντιάλ, καθώς κατέβαλε την 3η θέση του 10υ ομίλου των προκριματικών, ένα βαθμό πίσω από τα Σκόπια.

Χωρίς τον αρχηγό

Στον πάγκο βρίσκεται ο γιος του Ανχελ Ιορντανέσκου, Εντουαρντ (ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο). Ο αρχηγός-μέσος Στάντσιου (56/11) έμεινε εκτός αποστολής, δεν υπάρχουν πάντως άλλα προβλήματα. Θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και για λόγους γοήτρου στο γειτονικό ντέρμπι με σχετική αντιπαλότητα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.5 3.8 1.55 1.75 1.95 1.28 3.3 1.95 1.72 2.25 1.21 1.14
Moldova - Romania / Εκτίμηση

Χρόνια και άλυτα τα αμυντικά προβλήματα της Μολδαβίας, από τις διαθέσεις των Ρουμάνων εξαρτάται απόλυτα το γειτονικό ντέρμπι. Στο 1,57 το διπλό είναι.. στην ευχέρεια καθενός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr