Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Σλοβακία - Χιλή, δεν διαφέρουν και πολύ!

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 10:19

Δυνατό φιλικό μεταξύ δύο ομάδων με διαφορετική φιλοσοφία. 

Διεθνή Φιλικά: Σλοβακία - Χιλή, δεν διαφέρουν και πολύ!
Σλοβακία

Η Σλοβακία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη με το Μαυροβούνιο αφού δέχθηκε στο τέλος το γκολ της ισοφάρισης για το 2-2. Γενικότερα η ομάδα έδειξε μια χαλάρωση στο δεύτερο μέρος και έτσι ήρθε αρχικά η μείωση μετά το 2-0 και εν τέλει η ισοφάριση. Ο κόουτς Καλτσόνα ζήτησε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Σλοβακίας, ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του, τονίζοντας πως είδε βελτίωση στην ομάδα του. Τραυματίστηκαν ο μεσοεπιθετικός Ντούρις, ο μέσος Κούτσκα και οι αμυντικοί Πέκαρικ και Βάλο, πιθανότητες να προλάβει έχει μονάχα ο τελευταίος, ενώ εκτός θα μείνει και ο αποβληθείς επιθετικός Ζρέλακ.

Χιλή

Το πάλεψε στο τελευταίο φιλικό με την Πολωνία και γενικότερα έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία, ωστόσο λύγισε στο φινάλε και υπέστη την ήττα με 1-0. Ξεκίνησε δυναμικά, έχοντας καλή φάση στα πρώτα δευτερόλεπτα. Η αντίπαλος έφερε άμεσα το ματς σε ισορροπία, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν καλό ρυθμό και να φτάνουν σε σημαντικές φάσεις. Εν τέλει στο 85' από στατική φάση κι έπειτα από λάθος του έμπειρου γκολκίπερ Μπράβο, ήρθε το 1-0 για την Πολωνία, στο οποίο η Χιλή δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ήρεμος εμφανίστηκε ο κόουτς Μπερίσο, τονίζοντας πως οι νίκες θα έρθουν στην ώρα τους και στόχος της ομάδας είναι να αποκτήσει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Επίσης σήμερα τόνισε πως δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και θα κάνει ορισμένες δοκιμές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.8 3 2.42 1.55 2.35 1.18 4.5 1.98 1.74 1.5 1.32 1.4
Σλοβακία - Χιλή / Εκτίμηση

Γενικότερα βρίσκονται στην ίδια φάση και κατάσταση. Δεν έχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις. Πάμε με το Χ (3.25).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr