Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Ουγγαρία - Ελλάδα, ίσως δείξουν παραπάνω διάθεση σήμερα!

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 10:41

Ένα πιο δύσκολο φιλικό δίνει σήμερα η Εθνική μας, με αντίπαλο την Ουγγαρία. 

Διεθνή Φιλικά: Ουγγαρία - Ελλάδα, ίσως δείξουν παραπάνω διάθεση σήμερα!
Ουγγαρία

Η Ουγγαρία είδε το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο σαν αγγαρεία, για αυτό και έμεινε στο 2-2. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς, τελικά ανέβηκε σταδιακά και έφτασε έτσι στην ανατροπή. Αλλά η χαρά της δεν κράτησε πολύ αφού μετά από λίγο ισοφαρίστηκε. Ιστορικό το αποψινό ματς, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά ο μεσοεπιθετικός Τζούτζακ, φτάνοντας τις 109 συμμετοχές και θα γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν της εθνικής Ουγγαρίας. Οπότε αναμένεται γιορτή το αποψινό φιλικό αλλά και sold out.

Ελλάδα

H Eλλάδα μάλλον ήταν μία από τα ίδια όπως και η Ουγγαρία. Μόνο που τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Είχε την υπεροχή μα ήταν ανούσια, μέχρι που προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο έγιναν κάποιες αλλαγές αλλά δεν μπήκε καλά. Δέχθηκε την ανατροπή άμεσα και έφτασε κοντά στην ήττα για πρώτη φορά από τη Μάλτα. Εν τέλει έσωσε το παιχνίδι ο Φούντας που σκόραρε και έγραψε το τελικό 2-2. Λογικό έως ένα σημείο το μειωμένο ενδιαφέρον για το ματς, αλλά έδειξε υπερβολική χαλαρότητα. Πραγματοποίησε ντεμπούτο ο στόπερ Κουλιεράκης. Διαθέσιμος ο Μασούρας, που δεν έπαιξε με τη Μάλτα, τιμωρημένος ο Πέλκας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.12 2.9 3.75 1.41 2.75 1.12 5.5 1.61 1.31 1.35 1.58
Ουγγαρία - Ελλάδα / Εκτίμηση

Μάλλον υποτίμησαν τους αντιπάλους τους στα προηγούμενα ματς και δεν έδειξαν την σωστή διάθεση. Εντάξει, λογικό ως ένα σημείο. Ειδικά σήμερα που ξεκινάει και το Μουντιάλ, ακόμη μια αγγαρεία θα κάνουν. Πάμε με το goal/goal (2.00), αφού και διάθεση να μην έχουν μπορούν να σκοράρουν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr