Ποδόσφαιρο

Combo στα “παγκόσμια” φαβορί!

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 11:12

Οι… μεγάλοι έχουν την τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις του Μουντιάλ και θα συνδυάσω τις νίκες τους με πονταρίσματα τερμάτων.

Combo στα “παγκόσμια” φαβορί!

Η χθεσινή πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μονοπώλησε την χθεσινή, στοιχηματική και όχι μόνο, ειδησεογραφία. Αφήνω στην άκρη την αισθητική καθώς δεν αφορά την στήλη και στα… δικά μας, το no goal δικαίωσε τους αρκετούς που το προτίμησαν. Οι διοργανωτές απογοήτευσαν και με το παραπάνω και δεν πείθουν πως μπορούν να κοιτάξουν στα… μάτια τα λοιπά φαβορί του ομίλου, ενώ το Εκουαδόρ θα μπορούσε ίσως να… φορτσάρει στην επανάληψη ψάχνοντας και τρίτο γκολ καθώς η διαφορά τερμάτων ενδέχεται να αποδειχτεί καθοριστική στον όμιλο.

Στο σημερινό μενού, εισέρχονται στην μάχη δύο από τα δυνατά φαβορί της διοργάνωσης. Η Αγγλία κοντράρεται με το Ιράν και ο άσος αποτελεί ένα απο τα δυνατά σημεία της ημέρας που μοιραία προσφέρεται σε “χαμηλή” τιμή. Περιμένω τα τρία λιοντάρια να επιδείξουν την αμυντική σύνεση που τους χαρακτήρισε και στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να πάρουν μια “καθαρή” νίκη. Οι Ιρανοί είναι μια στυβαρή ομάδα αλλά με συγκεκριμένο… ταβάνι στα μάτια μου και δύσκολα θα διεκδικήσουν την πρόκριση, αγωνιώνοντας περισσότερο για το ματς με τις ΗΠΑ. Ο άσος πληρώνει στο 1.40 και με συνδυαστικό no goal στο 1.90.

Η… αγαπημένη Ολλανδία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Σενεγάλη και με την σειρά της αποτελεί το λογικό φαβορί. Οι “οράνιε” για πρώτη φορά σε παρουσία στην Παγκόσμια σκηνή, διαθέτουν πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στα μετόπισθεν παρά στην γραμμή κρούσης. Ο Λουις φαν Χααλ έχει βέβαια δημιουργήσει ένα δυνατό και ισορροπημένο σύνολο και εκτιμώ πως θα βρει την… άκρη. Οι πρωταθλητές Αφρικής καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια του σταρ Μανέ που τους… πληγώνει δημιουργικά καθώς γενικότερα ποντάρουν στην άμυνα όπως απέδειξαν στην πορεία των προκριματικών αλλά και του τελευταίου Κόπα Αφρικα. Περιμένω την Ολλανδία να πάρει τη νίκη χωρίς να ξεφύγει το σκορ και το διπλό με under 3,5 θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αγγλία – Ιράν 1 & No Goal 1.90
Σενεγάλη – Ολλανδία 2 & Under 3,5 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr