Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Δύο ειδικά στοιχήματα στο 3.95 και στο 4.10!

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 11:50

Του Άγγελου Γεώργα

Με δύο ειδικά στοιχήματα θα πορευθούμε σήμερα, αφού έχουν αξία και βάση. 

Μουντιάλ 2022: Δύο ειδικά στοιχήματα στο 3.95 και στο 4.10!

Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθώ σήμερα τα οποία έχουν ενδιαφέρον και διαθέτουν ποιότητα, τουλάχιστον από τη μια μεριά.

Πρώτα για το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ιαπωνία που ξεκινάει και στις 15:00.

Οι Γερμανοί θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό της προηγούμενης διοργάνωσης και δείξουν πως είναι ένα από τα φαβορί του θεσμού. Έχουν ποιότητα και απέναντί τους θα βρουν έναν αντίπαλο που δεν είναι στα μέτρα της φυσικά. Η Ιαπωνία παρόλα αυτά είναι αξιόμαχη και θα παλέψει το ματς. Θεωρώ πως η Γερμανία θα φτάσει στη νίκη που θέλει εύκολα ή δύσκολα. Αυτό ευελπιστώ να το κάνει χωρίς να δεχθεί γκολ.

Θα ποντάρω στο ειδικό Σκορ πολλαπλών επιλογών (1-0), (2-0) ή (3-0) σε απόδοση 4.10.

Στη συνέχεια πάμε στο βραδινό παιχνίδι του Βελγίου με αντίπαλο τον Καναδά.

Το Βέλγιο θέλει να βάλει της βάσης πρόκρισης από νωρίς στον όμιλο, και απέναντί του θα βρει μια άπειρη ομάδα. Ο Καναδάς καταγράφει μόλις τη 2η παρουσία του σε τελική φάση και σίγουρα θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν. Οι Βέλγοι λογικά θα στερηθούν τις υπηρεσίες του βασικού σέντερ φορ τους, Λουκάκου, οπότε όλο το βάρος θα πέσει στον εικονιζόμενο. Φυσικά μιλάμε για τον Ντε Μπρόινε που είναι ίσως ο καλύτερος μέσος αυτή τη στιγμή στον κόσμο, τουλάχιστον στη δημιουργία. Μπορεί να πασάρει όπου θέλει και όπως θέλει, και όλο το παιχνίδι είναι λογικό να περνάει από τα πόδια του. Αυτό μας επιτρέπει να ποντάρουμε το εξής.

Νίκη του Βελγίου & να δώσει ασίστ ο Ντε Μπρόινε: 3.95 απόδοση.

Υψηλές αποδόσεις και οι δύο και αξίζουν ένα ποντάρισμα. Καλή μουντιαλική συνέχεια!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr